calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera! Slavko Banjac će zapjevati u Beogradu: NIKAD NISAM BIO NAPADAN SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja PJEVAČICIN SIN ULAZI U RIJALITI: ”Treba mi neka brza lova” Gleda li žena pravo ili desno? Test otkriva najdublje tajne vaše ličnosti Ako imate ova tri broja u datumu rođenja, u septembru vas očekuje nešto posebno SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – Elmedin DIJELI BRAČNE SAVJETE: Ja sam psiholog i doktor za brak!(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice u Konjicu: Uhapšen muškarac (46) Ekskluzivno “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Kontroverzni slovenački biznismen sveti se BiH preko ćevapa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel: Ostao sam isti! “Nisam petljanac, zašto imate toliko negativnih komentara…” (VIDEO) Rade Šerbedžija otkrio detalje iz života Anđeline Đoli: Ne zavidim joj nimalo VANJA IGNJATOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Uputila ŠOKANTNU PORUKU ŠA PJEVAČICA ŠOKIRALA CRNOGORCE! Nataša Bekvalac pjevala Lukasov hit! (FOTO)

ANELI URNISALA JANJUŠA! Otkrila šta je radio krišom! “Uznemiravao me je, ali nisam na kraju htjela da odem u policiju”

Objavio: RHT
04/09/2024 1:20 PM

ANELI URNISALA JANJUŠA

Znam sigurno jer sam ubjeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku, a to mi tako liči na njega, otkriva Aneli.

Foto: ATAImages

Marko Janjušević Janjuš protekle noći bio je gost u emisiji ‘Narod pita”, te je raskrinkan da je Aneli Ahmić slao poruke nakon izlaska iz rijalitija.

ANELI URNISALA JANJUŠA

Aneli je to otkrila, te je čak i priložila glasovnu poruku, kao dokaz da je Janjuš htio da dođe kod nje u Dubrovnik.

Međutim, sada su isplivali dokazi o tome kako je Janjuš ranije navodno uznemiravao Aneli sa nepoznatog broja, te je ona sada riješila da i o tome progovori.

Foto: Instagram/Printscreen/aneli_hancy

– Janjuš me je zvala sa nepoznatog broja i dao drugu da priča i da se javi umjesto njega. Znam sigurno, jer sam ubjeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku. A to mi tako liči na njega. Uznemiravao me je, ali nisam na kraju htjela da odem u policiju. Znala sam da su to potezi slabića, tako da nisam imala namjeru da trošim vrijeme na te gluposti – rekla je ona. 

“Svako je dobrodošao…

Inače, bivša učesnica rijalitija Aneli Ahmić raskrinkala je bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša. Objasnila je da ne bi imala problem da u predstojećem rijalitiju vidi njegovu bivšu suprugu Enu.

 Svako je dobrodošao… Janjuš me pogotovo ne zanima i što sam vidjela šta je radio i glasovne poruke, poruke Maji i Eni. Letjele su mu stvari prekjuče preko prozora kada je izašao intervju. Kada sam rekla da se čujemo, po Kotežu sam čula. Ena mu je bacala stvari. Neću da se petljam, ne zanima me to više. Mi smo se čuli i dopisivali, manipulisao je. Kada se javio u “Narod pita”, tu noć mi je poslao poruku. On je Maji pisao prekjuče. To sam ja shvatila, pitala sam ga odmah kome je poslao poruku. Maja kad je bila sa Slađom u “Narod pita” on joj je poslao iz kafane pjesmu – rekla je Aneli za srbijanske medije.

Pročitajte i: Kakva je veza između klimatskih promjena i seksa?

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS