calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!” Đina Džinović se javno obratila majci! Nakon porodične drame uslijedio preokret – evo kako je Melina reagovala Mladoženja izbezumio Balkan potezom na vjenčanju: Gdje se može naručiti ovakav muž? PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA poslije ŠOK PRIČA O NEVJERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi voljela da je tako!” DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje! “BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!”

Objavio: RHT
20/07/2024 11:30 PM

ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI

Do emotivnog prizora u Sarajevu došlo je kada je Aneli Ahmić konačno ugledala kćerku Noru.

Foto: ATA Images

Imala je obaveze i poslije završetka rijaltija, i onda se konačno uputila ka glavnom gradu Bosne i Hervegovine.

Njena kćerka Nora dočekala je nasred ulice. Odmah je potrčala mami u zagrljaj, koji je trajao dugo, s obzirom da se nisu vidjele deset mjeseci.

ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI

“Gdje si bila?”, upitala je preslatka djevojčica.

“Radila sam, šta bi voljela da radimo, da idemo kući? U Dubrovnik? A sa čime ćemo ići kad mama nema auto, gdje je auto?”, pitala je Aneli.

“Kod tate?”, rekla je Nora.

“Kod tate? A hoćemo li mi kupiti novi auto?”, odgovorila je Aneli.

Foto ATA Images

“Plakala sam, ona je bila u šoku”

Kasnije je medijima ispričala sve o dirljivim trenucima.

“Odlično je protekao susret, putovala sam i umorna došla. Nora me je dočekala, pričale smo i tražila je da idemo kući. Pitala sam je odmah kojoj kući, a ona je rekla u Dubrovnik, pa u Austriju. Plakala sam, ona je bila u šoku i ne odvaja se od mene i moli me da ne idem nigdje, samo mi ponavlja ‘mama, nemoj da odeš”, opisala je Ahmićeva.

Podsjetimo, Aneli je u rijalitiju osvojila drugo mjesto.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS