calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

ANELI IMA STRAŠNE BOLOVE, NE MOŽE DA SJEDI! Starleta hitno morala kod doktora! Plaši se da nije ono najgore

Objavio: RHT
22/04/2024 4:00 PM

Aneli trpi bolove

Aneli Ahmić trpi strašne bolove! Starleta se požalila cimerima da osjeća bol duž lijeve strane noge i u predjelu stomaka.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK
Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK

Na Anelinu izjavu odmah je reagovao Marko Đedović, sugerirajući da bi uzrok njenih tegoba mogao biti kamen u bubregu.

Ova dijagnoza izazvala je dodatnu pažnju i zabrinutost u Bijeloj kući.

Aneli je izrazila želju da se obrati ljekaru kako bi utvrdila pravi uzrok ovih zdravstvenih tegoba. Starleta je zahtijevala da joj se omogući pregled, jer je zabrinuta.

Starleta se žalila Rankoviću, ne može da dođe sebi.

Aneli trpi bolove

 Anđelo, ti nisi svjestan kakvi su to bolovi, stomak, pa me onda boli noga, to je strašno, ja nisam mogla ni da sjedim, ni da ležim, samo krene odjednom, a kad krene… Strašno, to su takvi bolovi – ispričala je Aneli, na šta se Đedoviću nadovezao:

– Ma, to nije ništa strašno, vjerovatno samo kamen neki, nešto – zaključio je on.

Podsjetimo Janjuš i Aneli su danima na ratnoj nozi. Starleta je oplela po svom bivšem dečku. U Bijeloj kući danima vlada haos. Janjušević je počeo da izbjegava sastanke, zbog čega je nedavno bio kažnjen. Bivši košarkaš na sve načine pokušava da izbjegne kontakt sa Aneli.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS