calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja

ANELI U SUZAMA! Očajnički pokušava da shvati kako da nastavi bez Janjuša! Pa priznala šta joj je slomilo srce:” Pobacao je sve naše slike”

Objavio: RHT
08/04/2024 9:06 AM

Aneli razočarana!

Od kako su Aneli Ahmić Marko Janjušević Janjuš raskinuli, ona ne prestaje da plače i pita se gdje je pogriješila, ali i kako da nastavi sama dalje.

foto: printscreen/pinktv/zadrugaofficial

Aneli razočarana

 Depresivna sam bila juče, danas sam malo bolje. Sve ovo s Janjušem me je jako poremetilo. Mene jako boli što ne mogu skroz da mu se otvorim i da mu kažem da mi smeta taj njegov zadrt karakter. Jako je težak karakter. Njega stalno nešto boli, stalno mu nešto smeta. Ta njegova negativa na mene utiče. Jako sam depresivna pored njega. Mislim da treba da prođe neko vrijeme da Janjuš vidi da griješi – kazala je Aneli.

– Kad smo razdvojeni on se šali, kad je sa mnom, on to ne radi, kao da mu nešto smeta. Jako se promijenio. Njemu je teško, svi znamo kroz šta je prošao. Ja pokušavam da ga nekako oraspoložim, ali mi ne ide od ruke. Stalno mi govori kako sam samoživa i da sam folirant, ja ne znam zbog čega. Moram da kažem šta je mene mnogo zabolelo. Janjuš je naše slike pobacao, mnogo mi je zbog toga teško – kazala je Aneli.

Šta će i kako dalje da ide ova veza ostaje da sačekamo. Dok mnogi nagađaju da je veza Maje i Stanislava mnogo poremetila njegov ritam.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS