calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju

Aneli prvo pokazala trudnički stomak, pa šokirala saopštenjem: To mi je sada prioritet!

Objavio: RHT
26/07/2024 9:45 AM

Aneli šokirala saopštenjem

Drugoplasirana učesnica posljednjeg rijalitija donijela konačnu odluku

Foto: Printscreen

Aneli Ahmić je prije dva dana sve iznenadila kada je pokazala trudnički stomak. 

Aneli šokirala saopštenjem

Naime, drugoplasirana učesnica rijalitija objavila je fotografiju iz trudničkih dana i podsjetila se na svoj najljepši životni period. 

Aneli je sada obavijestila pratioce i one koji su je pomno pratili dok je bila u rijalitiju da nema vremena da im odgovara na poruke koje joj šalju i tim putem im se i izvinila.

Aneli
 

– Želim da se zahvalim svima, cjelokupnoj mojoj podršci, hvala vam, ljudi! Ja se sada izvinjavam svima koji mi pišu u inbox i daju mi riječi pohvale. Izvinjavam se, jer nisam baš u stanju svima da odgovorim, jer vas ima baš puno. Dok se malo stabilizujem, odmah ću vam odgovoriti na poruke. Upravo sam sa kćerkicom, želim malo više njoj sada da se posvetim. Ona mi je prioritet. Takođe ću se za par dana uključiti lajv i tu mi možete postavljati pitanja na koja ću odgovoriti – napisala je Aneli putem svog Instagrama.

“Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE

Pročitajte i: “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO).

Dragomir Despić ovih dana je aktuelan zbog šokantnog ponašanja na sceni.

foto hypetv

Naša ekipa posjetila je Desingericu u Budvi, a on nam je ispričao kako komentariše to što se digla tolika frka oko svega.

Naše novinarke su mu prenijele navode medija kako je sezona nastupa u Crnoj Gori slaba.

“Ne znam kako je kod drugih, ali meni je sezona bomba! Osim što me razvlače medijski, što izlazim otprilike i u albanskim vijestima”, rekao je Despić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS