calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Aneli priznala da su Asmin i ona nakon njenog porođaja jedva sklapali KRAJ SA KRAJEM: “Nije imao para ni za nosiljku za bebu”

Objavio: RHT
29/01/2024 12:20 PM

Aneli Ahmić može da konstatuje da je konačno srećna, jer se pomirila sa Markom Janjuševićem Janjušom, ali joj smetaju prozivke Asmina Durdžića sa kojim ima kćerku.

– Ja ne mogu da vjerujem da Asmin širi tolike laži u vezi mene. Šta je on stigao sve da kaže?! Rekao je da sam or*ijala sa sestrom, da smo nas dvije bivše ovisnice, a na kraju i da nemam toplu vodu kod kuće. Čekaj, vozim najskuplji auto, imam skupocjene patike, a da nemam bojler, pa čekaj? Ako je tako, što mi onda nije kupio bojler, nego skupocjene stvari? Dok sam bila sa njim, imali smo jednu situaciju, koja je bila jako teška. Janjušu sam rekla sve. Morala sam u jednom momentu i da prodam svoj auto, kako bi… Nije imao da kupi nosiljku za bebu, 100 eura u džepu nije imao kad sam se porodila. Kad smo Asmin i ja počeli ljubavnu priču, on nije imao ništa, tek je kasnije stao na noge – kazala je Aneli.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS