calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na kolegicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je shizofreničarka” Šta se događa s Lunom Đogani otkako Marku Miljkoviću prijeti sedam mjeseci zatvora? Evo svih detalja… Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju, prišao im Vin Dizel Fatima ne može da gleda Janu dok priča o svadbi sa Elmedinom i naređuje joj! Nije mu dugo trebalo: Pogledajte prvi gol Kilijana Mbapea za Real Madrid Konačno se saznalo ko je moćnik kojeg je osvojila Milica iz Niša: Prebogati milioner osvanuo, gledajte ga samo KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NA JAHTI Isplivale obnažene slike, Manuela se odmah pokajala! “Nismo imali za hljeb! Nosili smo tuđe stvari, bili smo mnogo siromašni!” TRIK FX “Ne stidimo se!” U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok!

ANELI POSLALA BRUTALNU PORUKU!? Hitno se vraća u Beograd!

Objavio: RHT
13/08/2024 3:45 PM

ANELI POSLALA BRUTALNU PORUKU

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda riječ o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka posljednjeg rijalitija, privukla je pažnju javnosti dok je sa Urošem Stanićem putovala iz Sarajeva za Beograd.

ANELI POSLALA BRUTALNU PORUKU

Tokom puta, Aneli je snimala video u kome je vozila automobil dok je u pozadini išla pjesma “Psiho” Aleksandre Prijović. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste stih koji je Aneli podijelila uz video:

– “Rođena sam da tu budem kazna“, uz emotikon anđela.

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda riječ o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

Aneli Ahmić i Uroš Stanić krenuli si iz Sarajeva ka Beogradu, prelazeći put od oko 300 kilometara. No, ovo putovanje je posebno privuklo pažnju javnosti zbog Anelinog snimka u kome je vozila automobil i uz to podijelila stih iz pjesme “Psiho”.

Foto: Hype

Komentari i špekulacije

Nakon što je AnelI podijelila snimak, društvene mreže su preplavljene komentarima i špekulacijama o značenju stiha koji je napisala.

Mnogi su se pitali da li je ovo poruka upućena bivšem partneru ili je možda Anela uputila stih nekome novom u svom životu?

Inače, drugoplasirana superfinalistkinja posljednjeg rijalitija Aneli Ahmić i njena rođena sestra Sita Ahmić odavno se poznaju s Nenadom Marinkovićem Gastozom. Za njega se uveliko priča da će ući u novu sezonu rijalitija… Naime, na fotografiji koja se vrti na društvenim mrežama vidi se kako Sita i Aneli poziraju sa Gastozom raspoložene. A bilo je dosta onih koji nisu znali da se poznaju uživo.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS