calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Emir Spahić bez dlake na jeziku: Ovo je definitivan kraj reprezentativne karijere Ahmedhodžića, imamo nultu toleranciju za višak komunikacije OVO JE OTAC DJETETA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pjevačica riješila da progovori o svemu! ALEKSANDRA NIKOLIĆ završila u kandžama DROGE I KRIMINALA! Golu je šibao kaišem! JEZIVA ISPOVIJESTEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! U Sarajevu održana promocija albuma “Živim za ljubav”: Nikolina Kovač oduševila sve prisutne (VIDEO) Izdato upozorenje na obilne padavine i porast bujičnih vodotokova: Od danas drastično zahlađenje, poznato do kada će trajati Dnevni horoskop za petak, 13. septembar 2024: Bik da bude odlučan, Vodolija u novoj ljubavi, a Vi? “SALE ĆE UVIJEK BITI MOJA PORODICA!” Jovana Pajić ekskluzivno za HYPE TV: “On je otac moje djece” Teška nesreća kod Maglaja nakon odrona: Četiri osobe povrijeđene, saobraćaj obustavljen, uviđaj u toku SKANDALOZNA PREPISKA IVANA MARINKOVIĆA! Jelena će doživjeti nervni slom kada sazna “SAD MI JE JASNO DA TU VILU NA DEDINJU PLAĆAJU GRAĐANI SRBIJE” Saša Mirković se prisjetio gostovanja Dušice Jakovljević “Ovdje je bila strejt” MILJANA PRIJETILA DA ĆE DA SE UBIJE! Marija otkrila mračnu tajnu porodice Kulić! Otkrila stravične detalje drame! (FOTO) Dušica Jakovljević: Pink me je godinama plaćao u koverti “na crno”! “ZBOG STRAHA OD MENE NAPUSTIO JE SRBIJU!” Kristijan Golubović raskrinkao istetoviranog rijaliti učesnika, otkrio njegove mračne tajne! Đoković otvorio dušu i otkrio zašto je zlato na Olimpijskim igrama njegov najveći uspjeh u karijeri Polusestra Kejt Mos predozirala se Ozempicom: “To je za dijabetes, nije za mršavljenje” Milijarder u šetnji svemirom: “Volio bih da moja djeca vide kako ljudi hodaju po Mjesecu…”

Aneli ponovo iznervirala Janjuša

Objavio: RHT
31/01/2024 10:20 AM

Učesnici Elite i ljubavni partneri Aneli AhmićMarko Janjušević Janjuš sinoć su večerali zajedno, a onda je nastala prava drama. 

Foto: Youtube/Printscreen

Naime, Janjuša je iznerviralo to što Aneli ne zna šta je kiselo mlijeko. 

– Daj vrhnja – rekla je Aneli.

– Vrhnja? To je kiselo mlijeko – dodao je Janjuš.

– Mi kažemo vrhnje – nastavila je ona.

– To kažete za pavlaku – odgovorio je bivši košarkaš.

– Vrhnje. Kiselo mlijeko je kod vas pavlaka, tako – nastavila je Ahmić.

– Ne, kiselo mlijeko je kiselo mlijeko – dodao je Janjušević.

– Šta je to? Ono što pijemo? Tekuće – pitala je Aneli.

– Ne, ono što se gađamo. Da li si nekad čula za kiselo mlijeko – odgovorio je takmičar “Elite”.

Foto: Printscreen/YouTube

– Ti meni hoćeš da kažeš da je ovo jogurt – začudila se učesnica rijalitija.

– Ne zaj*bavaj se sa mnom – odbrusio je Marko.

– Da li je ovo jogurt? Stajaći, ne tekući? Da li znaš šta je pavlaka? To je kod nas vrhnje. U Dubrovniku se zove vrhnje kiselo mlijeko – govorila je Ahmić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS