calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi

ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala!

Objavio: RHT
05/09/2024 2:40 PM

ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU

Aneli Ahmić bi trebalo malo više da sluša šta joj kažu ljudi u okolini…

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša, ali i buduća učesnica rijalitija, Aneli Ahmić ponovo planira da ide u salon za uljepšavanje. Sada planira da proba popularne tretmane, koji će njenom licu dati još veću svježinu i volumen.

ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU

Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da fanovi nisu počeli da je mole da to ne radi. S obzirom na to da je već po mišljenju mnogih pretjerala sa plastičnim operacijama i intervencijama. 

– Aneli hoće da bude u odličnoj formi u rijalitiju, pa sada obavlja posljednje pripreme. Ona je već smislila koje će dodatne tretmane da uradi, pa se podigla prašina na društvenim mrežama. Jer, mnogi smatraju da je već pretjerala sa estetskim tretmanima. Kada se pojavila na sistematskom pregledu nedavno pred ulazak u rijaliti mnogi su bili šokirani time kako izgleda. Budući da je sa filerima pretjerala – priča izvor. 

Aneli Ahmić / Foto: Instagram

Inače, bivši učesnik Marko Janjušević Janjuš navodno je u velikoj svađi sa bivšom djevojkom Aneli Ahmić. A sada je progovorio o tome da li su se nedavno čuli krišom, kao što se priča okolo.

Moguće da je htjela da izvuče nešto iz mene

– Stizale su mi neke poruke, navodno je ona iza tog novog broja. Ali, ne zanima me da to provjeravam. Moguće da je htjela da izvuče nešto iz mene, da dođe do neke reakcije, ali time se ne bavim. Rekao sam da sam davno završio sa njom – priča Janjuš.

Podsjećamo, Marko Janjušević Janjuš nedavno je bio je gost u emisiji ‘Narod pita’, te je raskrinkan da je Aneli Ahmić slao poruke nakon izlaska iz rijalitija. Aneli je to otkrila, te je čak i priložila glasovnu poruku kao dokaz da je Janjuš htio da dođe kod nje u Dubrovnik.

Pročitajte i: Armin Bijedić: „Putnik bez adrese“ sigurno korača ka vrhu muzičke scene.

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS