calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja

Aneli otkrila koliko je razočarao Janjuš: “Govori da sam folirant, neću mu prići, a on kako želi”

Objavio: RHT
04/04/2024 4:40 PM

Aneli razočarao Janjuš

Iako je sve djelovalo idilično, ipak Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nisu više u skladnoj vezi.

Foto: Printscreen/Youtube/pinktv/zadrugaofficial

Aneli je odlučila da otkrije sve o odnosu sa Janjušem.

Aneli razočarao Janjuš

– Mene jako boli kada on mene osuđuje i kada mi govori da sam ja folirant. Dosta mi je da dokazujem ljubav njemu. Naša ljubav jeste istinita, ali ako se ovako nastavi ja ne znam, ja sa njim planiram život, a onda se zapitam da li će takav biti napolju. Ja neću da se inatim, ali neću sada da ja idem kod njega, neka on dođe kod mene. Ja nemam više snage, iskrena ću biti, a da li će se nešto promijeniti ne znam – rekla je Aneli.

Osvrnula se i na to zašto je nepovjerljiva prema Marku.

– Ne znam, ja njega volim, ali ne osjećam tu njegovu ljubav. Ja ništa ne radim, sama pijem kafu, ne pričam ni sa kim, ali i dalje ne znam što je nepovjerljiv, nema razloga za tim. Gubim snagu za tim, ja stalno njega molim za sve. On je navikao da ja uvijek popustim, ja njega volim, ali on nije ispravan prema meni. Ja imam dete sa kojim ću da živim, neću da se šetam sa njom. On ima taj težak karakter – rekla je Aneli.

Šta mu zamera

Istakla je sve što mu zamjera.

– Najviše mu zamjeram kada su neke rasprave, on je meni brani da se branim od ljudi, sve sam to radila zbog njega. On meni napravi problem kako se izražavam. Zamjera sve ispred svih kreće da me ponižava, pa ulazimo u svađu. Janjuš mene brani od nekih ljudi i povređuje me time kada se ja loše izrazim. Iznapu*ava me najgore, govori da sam folirant. Marko me napada, a onda ustane Maja i kreće da govori kako je on u pravu što me kanali. Želim stabilnog muškarca. On ako ne promijeni neke stvari, da mi dopusti da pričamo normalno, on i ja nećemo biti zajedno, ne mogu ja na silu više – iskrena je bila Ahmić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS