calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA

ANELI ISKRENO O PRIJETNJAMA! Starleta iznijela šokantne detalje, niko nije ovo očekivao od Janjuša

Objavio: RHT
25/03/2024 11:30 PM

Aneli o prijetnjama!

Aneli Ahmić kaže da Marko Janjušević Janjuš nema razumijevanja. Starleta nakon pomirenja sa bivšim košarkašem iznijela sve detalje njihovog razgovora.

Foto:Prinsskrin Pink

Aneli o prijetnjama

 -Naravno da imam razumijevanja, ali je on taj koji nekada nema. Čovjek je mene napao iz čista mira, on meni često kaže: “Letjećeš brzo ti odavde”, pa nisam ja glavica kupusa – kaže starleta i dodaje da ima dobar osjećaj u vezi Janjuša.

Mislim da ćemo napolju funkcionisati jako dobro, imam osjećaj, a rijetko kada me vara osjećaj. Znam sebe kako funkcionišem napolju, maksimalno se dam, pogotovo kada živim taj zajednički život – rekla je Aneli.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš je ljubomoran na Stanislava

Starleta ističe da je Marko Janjušević Janjuš postao ljubomoran na Stanislava, ali kako tvrdi trudi se da to drugi to ne primijete.

– Ne mislim da je u afektu ono rekao, ljubomoran je, on je gori od mene, samo ne pokazuje to. Zamisli to?! Ja trčim, bojala sam se da ne propustim nijednu čestitku. Maja i Slađa tu sjede, nisam ih ni vidjela, mogla je Maja da kaže: “Nemoj preko mene”. Slušam ono što čita, tu sam čestitala rođendan, što je red. Uzela sam mango i otišla kod Mione i Ša direktno – iskreno je ispričala Ahmićeva svojim cimerima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS