calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate

Aneli na ivici suza: Trenutno me ne zanima to

Objavio: RHT
14/07/2024 10:30 AM

Aneli na ivici suza

Ahmić ističe da nije razočarana zbog osvojenog drugog mjesta u rijalitiju, iako je očekivala pobjedu

Foto: Alo

Aneli Ahmić osvojila je drugo mjesto u superfinalu rijalitija, iako se – kako kaže, nadala pobjedi.

Aneli na ivici suza zbog bivšeg

Nakon finala otkrila je šta će uraditi sa zarađenim novcem, a dotakla se i bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, koji joj, kako kaže, nije čestitao osvojeno drugo mjesto. 

-Osjećam se kao jedan veliki pobjednik, poslije loših stvari koje sam proživjela mi se vratilo samopouzdanje. Kada sam vidjela da me narod podržava. Sada ću da porazgovaram sa svojom sestrom. Nisam razočarana što sam druga, za mene je i ovo velika pobjeda poslije svih laži i optužbi od strane bivšeg supruga i bivšeg partnera. Ali, nećemo sada o tim temama, rekla je Aneli i dodala da će novac uložiti u kuću.

– Uložiću u kuću, planiram da nešto kupim, a imam i neke uloge.

Kako je istakla, Janjuš joj nije čestitao na plasmanu.

– Ne, nije čestitao – kratko je rekla ona, pa porokomentarisala učešće u narednoj sezoni:

– Trenutno želim da se posvetim Nori, da nadoknadim svih 10 mjeseci. Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć, ali trenutno me ne zanima – zaključila je na ivici suza.

Pročitajte i: JAGNJIJADA 2024. Zanimljivo takmičenje privuklo više od 100 ekipa sa Balkana! Gdje se jede najbolja janjetina u BiH?


Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine.

Foto: Ustupljena fotografija

I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume na poznatim izletištima ili u avlijama svojih bašta i imanja.

Cijena sirove janjetine u BiH je između 23 i 25 KM po kilogramu, tako da janje od 15 kilograma košta skoro 350 KM. Cijena janjetine u restoranima u našoj zemlji je mnogo veća. Jablanica je poznata po restoranima sa dobrom janjetinom, a kilogram košta od 60 do 65 KM.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS