calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije! OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma KO JE OTAC CRNOGORSKOG INFLUENSERA ČIJA ISPOVIJEST JE UZDRMALA MNOGE! Bio je sa Ksenijom Pajčin, imao milione, a onda ostao bez svega Izbjegnite pet grešaka kako bi klima brže rashladila auto Pad s grede pogledalo 46 miliona ljudi: Gimnastičarka postala hit na internetu ANELI NA METI OPASNOG BOGATAŠA!? Dobila šokantan poklon Ovo je razlog zašto ne treba odgađati alarm

ANELI MODRA, SVA U PODLIVIMA! Otkriveno u kakvom je stanju i šta joj se dogodilo! ŠOK! (FOTO)

Objavio: RHT
09/08/2024 10:20 AM

Aneli modra u podlivima

Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost! Ovaj put je starleta zabrinula svoje fanove kada su uočene modrice i podlivi na njenom licu tokom lajva.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom uživo prenosa, Aneli je otvoreno priznala da su modrice na njenom licu posljedica nedavnih estetskih korekcija.

Starleta je priznala svojim pratiocima da se odlučila da koriguje bradu, jagodice i usne hijaluronom, te je istakla da su modrice uobičajena posljedica ovakvih zahvata.

Aneli modra u podlivima

Aneli istakla da želi da bude otvorena o svim aspektima svog života. Uključujući i estetske zahvate koje je odlučila da uradi. Ona otvoreno govori o svemu što zanima njene fanove.

Foto: Printscreen TikTok aneli.ahmić.official

Aneli Ahmić je svojim prijenosom uživo na “TikToku” otvorila važnu temu o estetskim zahvatima i posljedicama koje oni mogu imati. 

Nakon što je napustila rijaliti i “Belu kuću” ona je odlučila da se aktivira, te iz dana u dan dijeli segmente iz svog života na pomenutoj platformi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Uroš Stanić POKAZAO MAJKU! PROPATILA JE zbog NJEGOVOG UČEŠĆA U RIJALITIJU, ZAMJERALA MU mnogo toga, pa došlo do PREOKRETA (FOTO)”

“Po svemu sudeći jeste. Predlagao je dam idem u manastir, kako bih izašao na pravi put. Njega nije blam stvari koje je meni radio. Nisam u kontaktu sa njim, što dalje od mene i ne bih htio da ga vidim. Ja sam zahvalan rijalitiju što me je ojačao. Meni je Janjuš nadomjestio neke stvari, otac me nije naučio da plivam. On je mene tukao, izgladnjivao i radio druge stvari. Janjuš je meni uljepšao neke trenutke i zato mi je žao što su neke stvari urušene”; izjavio je Stanić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS