calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“ANELI JE PRIRODNO JAKO GLUPA!” Zerina žestoko udarila na svoju sugrađanku “Žena priča o fetišima i seksualnim odnosima! To dijete kući će najviše ispaštati!”

Objavio: RHT
15/03/2024 8:10 PM

Aneli je prirodno jako glupa

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 18h, na programu televizije Hypenovinarke Arsić ugostile su kontroverznu rijaliti učesnicu Zerinu Hećo.

Žestoko! Zerina Hećo isprozivala Aneli Ahmić!
17, February, 2024, Belgrade – The third in a row, “Elitovizija” is held in the context of the reality show Elita, which is broadcast on TV PINK. Aneli Ahmic. Photo: M.M./ATAImages 17, februar, 2024, Beograd – Treca po redu ”Elitovizija” odrzava se u skoplu rijalitija Elita koji se emituje na kanalu TV PINK. Photo: M.M./ATAImages

Na samom početku emisije, bliznakinje su potegle pitanje njene promjene imena i prezimena, a Zerina je objasnila da nije promijenila, već da je samo dodala u ime novog početka u svom životu.

– “Zerina Atina Kandola Hećo”, koliko ima sličnosti sa Zerinom koju svi poznajemo? Neko bi pomislio da si promijenila ime i pobjegla? Da li Zerina ima od čega da bježi? – pitala je bliznakinja.

– Pa to je ista osoba, ja ne bježim ni od čega. Najteže je pobjeći od sebe i prihvatiti sebe takvu kakva jesi. Meni je dugo trebalo. Nisam mijenjala ime, samo sam dodala u ime novog početka. Prezime sam dodala isto jer sam se udala za Karlosa. – objasnila je Zerina.

ŽESTOKO!

Nekadašnja rijaliti učesnica se osvrnula i na aktuelnosti, pa prokomentarisala svoju sugrađanku Anelu Ahmić.

– Ja mislim da je Aneli jako prirodno glupa! Ona ne zna da sastavi jesnu rečenicu! Žena priča o fetišima svog muža, o seksualnim odnosima i ona misli da to tako treba! – bila je zgrožena Zerina u emisiji ShowBliz.

Zerina je govorila o pričama koje je čula po čaršiji, pa dodala:

Foto: HypeTV

– Najviše će tu ispaštati to dijete, ne nju niko ne misli, a sve se to iznosi, meni je to grozno! – rekla je Zerina, pa se prisjetila svog učešća i kako je sve uticalo na njenu kćerku Sarah.

Imala sam sreće sa svojom kćerkom!

– Ja sam imala sreće, pa Sarah ide u školu gdje sam i ja išla, svi me poznaju, čak je i domar isti. Bila je jedna situacija, a ja sam umjela tada da pozovem na ručak i porazgovaram sa tom djecom i roditeljima – otkrila je ona u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV

– Kajem se što su neke stvari otišle javno, to je bio horor za sve koji su pratili moju priču, a zamislite kako je meni bilo. Slažem se da neke stvar nije trebalo da idu javno, ali je tako moralo, nije postojao drugi način.

– Svi su pratili dramu koja se odigrala između tebe i tvog tada romantičnog partnera Dade Glišića. Ti si ga optužila za zlostavljanje, da te je zaključavao u stanu, da te je tukao. Da li je istina da si se poslije cijele drame ti udala za njega?

– Da! Jesam! Taj brak je trajao čitavih mjesec dana. To je bio moj hir. Ako sam ja toliko loša, ako sam ja sve slagala, zašto si me oženio i bio sa mnom poslije svega? – rekla je Zerina, koja je otkrila da je ona stavila tačku na brak.

Zerina Hećo Hype TV ShowBliz
Aneli je prirodno jako glupa Foto: HypeTV

Tokom emisije, voditeljke su joj pročitale neke od njenih izjava koje je tada davala, a tiču se baš te teme. Jedna od njih je bio stravičan opis batina koje je ona navodno dobijala od pjevača, kao i šok informacija da je on zlostavljanje snimao telefonom.

Strašno! Jeziva ispovest!

– Ne znam šta je radio sa tim snimcima, to je sve iza mene. Ja sam od silnog tog stresa pobacila i bebu, to je sve bilo grozno! Trebalo mi je dugo da pričam o tome, ali sam sada spremna. Žao mi je što je sve to išlo tako javno, ali moralo je tako – objasnila je Zerina.

Žestoko!
Foto: HypeTV

“Tukao me je sve dok ne bi ostao bez snage! Molila sam ga da stane! Sve je snimao telefonom, u nekim slučajevima zlostavljanja, njegova porodica je bila prisutna. Svi snimci su kod njega u telefonu”, izjavila je ona tada.

– Sve sam to izdržala i mogu sebi reći bravo! Kraljica! NIkad nisam odustajala od sebe! Njemu se ne može osporiti talenat, ali je loš čovjek, mnogo loš čovjek. On je sam sebe upropastio. – rekla je Zerina u emisiji ShowBliz koja će se emitovati u SUBOTU U 18H na programu televizije Hype.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS