calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci

“ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/09/2024 9:30 AM

“ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE  TV!

photo: Hype TV

Marija Malivuk, diskvalifikovana učesnica rijalitija, gostovala je sada na Hype televiziji i prekomentarisala žestoko pojedine aktuelne učesnike, ne štedeći teške riječi za neke od njih.

“ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV!

Ona se na samom početku dotakla repera Nenada Aleksića Ša i njegove djevojke Mione Jovanović koji su ponovo ušli u rijaliti, te otkrila kakvo mišljenje ima o njima:

-Šaki je dobar, ali mislim da je psihički nestabilan. Miona je, znaš ono kada se opanak popapuči, kad se tikva pokondiri – istakla je Marija, te dodala da smatra da je Miona sa Ša iz koristi.

“Stanislav je vodoinstaler”

Marija je prekomentarisala i odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji su nedavno stavili tačku na svoj odnos.

-Stanislav vodointasler…pa da, taj vodoinstalater Stanislav, pa mislim sve najbolje o njemu i o Maji.

Borislav Terzić Terzić prevario je trudnu vjerenicu Milicu Veličković pred kamerama rijalitija sa Sofijom Janićijević, te je ona sada dala svoj sud o cjelokupnoj situaciji:

-Terza, užas, dno dna. Klosarčina. Ona isto Sofija katastrofa. Comara (Milica) volim te, ne daj se. Ja jesam sa Terzom u dobrim odnosima, bila sam pozvana i na vjeridbu. Iskreno da ti kažem nisam htjela da idem na vjeridbu zbog strukture ljudi koja je bila tamo. Nisam željela da se srećem sa malim Urošem. Prosto nisam htjela da mu otkinem tamo glavu i da upropastim ljudima vjeridbu, razumiješ. Ali eto, Terza se pobrinuo da se to svakako upropasti, klošar je ispao i to je to – dodala je ona i istakla da ju je Terza razočarao.

“Miljana Kulić krije da je abortirala”

-Vjerovatno jeste zatrudnjela sa Zolom, ali mislim da se očistila, sada pravi priču – dodala je Malivuk, te je dodala da je Marija Kulić trebala kćerku da pošalje na liječenje, a ne u rijaliti:

– Pa brate, ako znaš da ti ćerka nije normalna, onda prihvatiš to ili je pošalješ da se liječi, a ne pošalješ je u rijaliti. Marija nju da je poslala u neku ustanovu koja je nadležna za nju.. mislim ne može ona da se izliječi, ali može da se drži pod kontrolom. Rijaliti nije za nju. Ona nije normalna osoba. Trebala bi da se liječi i da bude u ustanovi za duševno oboljele. Ali pošto je ona nju poslala u rijaliti, sad izvoli, pa izdrži – poručila je onda.

“Aneli je najprljavija”

-Ko nije imao nešto sa Aneli, nije imao samo neko ko je žurio na autobus. Aneli je najprljavija. Prljava, štrokava, skrnava, smrdljiva – osula je paljbu ona po Ahmićevoj.

“Anđela se džaba pravi fina”

-Pa džabe se ona pravi fina, ja sam je gledala dok je mirisala Zvezdanov prdež i gutala spermu. Džaba si sada fina, ne može – istakla je Marija.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS