calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! Danas sunčano s jutarnjom maglom po kotlinama, temperatura do 24 stepena Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

“ANELI JE GLUPA I NEISKRENA, ALI JE BOLJA OSOBA NEGO VEĆINA TAMO!” Filip Car žestoko opleo po Janjušu zbog ABORTUSA

Objavio: RHT
21/06/2024 4:00 PM

“ANELI JE GLUPA I NEISKRENA”

U novom ekskluzivnom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje petkom u 21 sat autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, gostovao je Filip Car.

Naime u ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ” Car je ugostio ekipu HYPE televizije u Crikvenici.

Filip Car, Aneli Ahmić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/Zadruga official
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/Zadruga official

Bliznakinje su odlučile da iznenade mnoge gledaoce koji su tražili gostovanje Filipa Cara u “ShowBLIZ” emisiji, a kako je on bio spriječen da dođe u studio, one su otišle kod njega u rodnu Crikvenicu.

Filip je otkrio da se povukao iz medija zbog rođenja kćerkice, a da je mnogo toga prećutao kako bi Aleksandrina trudnoća prošla bezbrižno. Međutim, sada je ekskluzivno za HypeTV i emisiju “ShowBLIZ”, žestoko opleo po rijaliti učesnicima koji se nalaze u tekućem rijalitiju.

“ANELI JE GLUPA I NEISKRENA, ALI JE BOLJA OSOBA NEGO VEĆINA TAMO!”

– Aneli nije nešto naročito inteligentna, elokventna ni rječita. Takav sam utisak ja stekao. Imala je strahovito loših postupaka i poteza. Ne sviđa mi se kada roditelji budu učesnici rijalitija, pogotovo majke. Hajde otac, mora da zaradi za neku egzistenciju, pa ode na brod, da kopa kanal, u vojsku, u rudnik ili u rijaliti. – rekao je Car, pa dodao:

Foto: Hype TV/ShowBLIZ/Filip Car
"ANELI JE GLUPA I NEISKRENA, ALI JE BOLJA OSOBA NEGO VEĆINA TAMO!"
Foto: Hype TV/ShowBLIZ/Filip Car

– Ali da baš žena koja je majka ide u rijaliti, to mi se nikako ne sviđa i to nikako ne volim. Samim tim što je eksponirala sebe i svoju porodicu na taj način sa tim gnusnim pričama, ni to mi se ne sviđa. Ali mislim da je iskrenija i možda duševno bolja, nego mnogi koji su unutra. – rekao je Filip u emisiji “ShowBliz” kod bliznakinja Arsić.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official/Printscreen Hype
Foto: YT Printscreen Zadruga Official/Printscreen Hype

– Kakvo je tvoje mišljenje o Asminu Durdžiću?

– Pa iskreno, o tom momku i nemam neko mišljenje. Ali, mislim da ako se već odlučio za Staniju, da im nije trebalo ovo medijsko eksponiranje. Zato sam se ja povukao kako bi zaštitio Aleksandru jer je u tom momentu bila u drugom stanju – rekao je Car.

Nakon toga, on se osvrnuo na Janjuša i prekid trudnoće Aneli Ahmić.

Detaljnije o tome pogledajte u emisiji, čija premijera počinje u 21 sat. Ali i TV emitovanje ne redovnom programu Hype televizije.

Nakon duže medijske ilegale, Car je otkrio da se sreo sa Dejanom Dragojevićem u Beogradu…

Kako je protekao njihov susret, sudar TITANA, saznajte VEČERAS u 21 sat na HypeTV u emisiji “ShowBLIZ“.

LINK ZA GLEDANJE PREMIJERE:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS