calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

“ANELI HOĆE BAŠ SVE MAJINO!” Udarila gdje najviše boli! ISPLIVALI DOKAZI

Objavio: RHT
13/08/2024 11:15 AM

ANELI HOĆE BAŠ SVE MAJINO

Gore društvene mreže!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana učesnica posljednjeg rijaliti programa Aneli Ahmić 10. avgusta proslavila je svoj 35. rođendan u jednom restoranu u Sarajevu.

ANELI HOĆE BAŠ SVE MAJINO

U društvu svoje sestre Site Ahmić i prijatelja iz rijalitija, Uroša Stanića i Ermine Pašović, Aneli je dočekala rođendan sa širokim osmijehom na licu. Jednostavno, zablistala je na taj poseban dan…

Foto: Instagram

Međutim, čitavu javnost zapalio je snimak Site Ahmić, koja se snimala kako šeta sa Urošem, Erminom i Aneli.

Foto: Instagram

“Ova Ahmićeva sve uradi kako bi ličila na Maju Marinković.”, “Ista Maja iz daleka.”, “Aneli sakupila sve svoje prijatelje da proslavi rođendan. Da nije bila u rijalitiju sama bi proslavljala.”, “Ahmićeva hoće sve Majino.” To su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Zapratila Cara

Međutim, to nije bio kraj i danas je otkriveno da je Aneli zapratila Filipa Cara. Naime, fanovi su raskrinkali ovo dvoje rijaliti učesnika kada su uvidjeli da je Ahmić dodala Cara. Dok je s druge strane, Filip uzvratio Aneli praćenje, pa čak zapratio i neke od njenih fan stranica. 

Republika
Janjuš

– Čuli smo se, zvao me je za neku emisiju. On je mene zapratio, ja sam mu uzvratila. Rekla sam mu da neću moći da snimam tu TikTok emisiju – rekla je Aneli za srbijanske medije, pa istakla:

– Imala sam sa njim vrlo kratku komunikaciju. Bio je kulturan prema meni, ne gledam ga kao muškarca, komunicirali smo čisto poslovno i to je to – rekla je Aneli za pomenute medije.

Mnogi smatraju da je sve to dio osvete prema Maji Marinković, koja joj je i ranije prigovarala za simpatije prema Caru. Inače, Aneli je po izlasku iz rijalitija tvrdila da poslije turbulentne veze sa bivšim Majinim momkom Markom Janjuševićem Janjušem, nije spremna za novu ljubav, te da napolju planira da se posveti sebi i svojoj kćerki Nori.

Pročitajte i: VREMENSKA PROGNOZA Slijedi vrhunac toplotnog vala, a onda stiže zahlađenje.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS