calendar

Petak 5. Jul, 2023

ANELI DOŽIVJELA ŠOK IZ SPOLJNJEG SVIJETA! Produkcija objavila sve. Zanijemela nakon onoga što joj je stiglo

Objavio: RHT
07/06/2024 6:50 PM

Aneli doživjela šok

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš dobili su poklone od svojih fanova povodom trudnoće za koju su saznali u prethodnoj nedjelji. Od darova stigla im je torta, voće, kozmetika, kao i oprema za bebe.

Aneli doživjela šok

– Jao vidi što smo dobili kompletiće za bebu, tortu, kozmetiku. Jao što je lijepo sve – rekla je Aneli.

– Ovo ti je pravo cvijeće je l’ znaš. Evo stiglo je i voće, pričam o grožđu danima – rekao je Janjuš.

– Vidi što smo dobili cuclu za bebe, garderobu – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Ti kao da treba sutra da se porodiš, ja ne znam da li su oni normalni. Zamisli to, je l’ vidiš da neko i u nas vjeruje. Svaka im čast, majke mi – rekao je Janjuš.

Zakopali ratne sjekire

Učesnici Marko Janjušević Janjuš i njegova djevojka Aneli Ahmić opet su zakopali ratne sjekire, a kako sada treba da dobiju dijete, čini se da su im intimni odnosi bolji nego ikada! Naime, oni su se opet osamili u spavaćoj sobi, pa je Janjuš Aneli nekoliko puta tjerao na vrelu akciju, govoreći joj da će da joj napravi još jednu bebu.

– Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja! Mnogo mi je drago što smo zajedno, što se stvari polako rješavaju, pa kako-tako. Ne mogu samo da shvatim da je neko u stanju da se toliko promijeni i postane emotivan kad čuje ovakve vijesti, da će da dobije dijete. Ja sad idem iz krajnosti u krajnost, od bijesa do velike ljubavi. Hajde da ti napravim još jednu bebu – pričao je Janjuš, a Aneli se samo smijala i stišavala ga s obzirom na to da je oko njih bilo još ljudi koji su čuli razgovor. 

Inače, sestra Aneli Ahmić Sita Ahmić jedno vrijeme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila cijelu porodicu kada su saznali da učesinica čeka dijete sa Markom Janjuševićem. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS