calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

TRUDNU ANELI NAKON IZLASKA IZ BOLNICE DOČEKALE ŠOKANTNE VIJESTI: Učesnica zajecala na sav glas, ne može da dođe sebi

Objavio: RHT
15/06/2024 8:30 PM

Aneli dočekale šokantne vijesti

U toku je anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe. Prvi na redu da izlažu su Uroš Stanić i Aneli Ahmić.

Aneli dočekale šokantne vijesti/Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Tokom izlaganja došlo je do sukoba Aneli i Milice Veličković, koji traje već danima unazad.

Naime, Aneli je ušla u raspravu sa Urošem, nakon čega se umješala Milica i napala Ahmićevu zbog njenog arogantnog stava.

Aneli dočekale šokantne vijesti
– Ti si pokazao da nad slabijima smiješ da demonstriraš silu a kad te Stanislav uhvati onda kao pika najgora se useeš, treba da ti dokaže neko gde ti je mjesto. Ti si mlakonja i drago mi je da ti se vratila boja da nisi blijed kao krpa. Mora da navedem Janjuša i Aneli jer su me iskoristili samo radi kadra i zezanja a nikad nisu znali da cijene moje prijateljstvo -rekao je Uroš.

– Gledaoci vidite kakva je Uroš osoba. Napada me dok sam trudna, sto puta sam mu rekla da mi se ne približava. A ti Milice nemoj da se uplićeš u priču u kojoj nisi akter, juče mi je Terza rekao da sam ljubomorna jer su oni prva beba. Bolje ti je čuvaj bebu i pazi na nju -rekla je Aneli.

– Tužba kad ti neko govori da si ku*va, moje spavanje i moja trudnoća su moja stvar, idi vrati se na lijekove i smiri malo živce, ja ne znam šta se dešava -rekla je Milica.

– Sad ću pročitati jedno pismo… Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace riječ u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obavještavam da svi oni mogu samo da mi puše k*c – rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

Čitajte i ANELI NAPUSTILA BOLNICU! Završila pregled, evo šta je odlučila, ovi ljudi se ne odvajaju od nje!

Učesnica rijaliti programa, Aneli Ahmić, danas je napustila rijaliti kako bi otišla na ljekarski pregled.

Podsjetimo, Aneli je u blagoslovenom stanju. Dijete čeka sa partnerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem.

Dva puta je radila test u rijalitiju koji je pokazao pozitivan rezultat, a potom je otišla na pregled na kom je potvrđeno da je trudna.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/ A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS