calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

ANELI AHMIĆ OČAJNA NAKON ABORTUSA! Tresem se, nije mi dobro! “Ne mogu da vjerujem šta sam sebi dopustila”

Objavio: RHT
22/06/2024 2:00 PM

ANELI AHMIĆ OČAJNA

Ahmić je juče posjetila jednu privatnu kliniku na kojoj je abortirala dijete koje nije željela sa Janjušem.

Foto: Printscreen/TvPink

Aneli Ahmić je juče, 21. juna, abortirala dijete, na jednoj privatnoj klinici, koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

ANELI AHMIĆ OČAJNA

Nakon toga i dalje ne dolazi sebi od bola i bijesa.

– Ne mogu da vjerujem šta sam sebi dopustila. Kao da me hvata neka depresija. Ovo je strašno stanje. Mislim da sam donijela pravu odluku, ali se sva tresem, nije mi dobro. Nije mi trenutno do života, nadam se da će ovo stanje što prije da se riješi. Moram da budem jaka da izdržim sve ovo do kraja. – rekla je Aneli, uz jutarnju kafu cimerima, koji više nisu ni mogli da nađu riječi kojima bi je utješili.

Inače, Maja Marinković juče nije mogla da se iskontroliše i potpuno se slomila nakon što se Aneli vratila u “Belu kuću”, a šta je ona poručula Ahmićevoj i Janjušu pročitajte ovdje

ŠA NASRNUO NA UROŠA

Pročitajte i: ŠA NASRNUO NA UROŠA: Kad te budem bacio, šutnuću te u glavu! “Dečko je bolestan, hajde na mjesto keru”.

Ša nasrnuo na Uroša / Foto: Printscreen/youtube/Zadruga_official
Ša nasrnuo na Uroša / Foto: Printscreen/youtube/Zadruga_official

Nenad Aleksić Ša se ne smiruje. U cik zore u rijalitiju došlo je do žestokog klinča i njegovog nasrtaja na Uroša Stanića.

Kao i polivanja, dok su ostali učesnici nijemo posmatrali nemili događaj.

– Bolesniku, ostavi me na miru. Nisam ti ja kriv što praviš Mioni ultimatume i onda se iživljavaš na meni -naglasio je Uroš.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS