calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

Aneli Ahmić napušta rijaliti zbog Janjuša: Dobila zvaničnu odluku, evo kada izlazi napolje!

Objavio: RHT
28/11/2023 3:00 PM

Aneli Ahmić je, u dogovoru sa produkcijom, riješila da na nekoliko dana napusti “Zadrugu”, a sve kako bi videla kako će Janjuš reagovati zbog njenog odlaska. Produkcija je saopštila Aneli da će sutra napustiti poznato imanje i da će vreme provoditi u apartmanu.

Drvo, jako se loše osjećam. Ne znam šta se dešava, nisi me zvao ovih dana. Konfuzna sam – rekla je Aneli, a potom joj je saopšteno da će sutra napustiti rijaliti.

Sutra ćeš napustiti ‘Elitu’, bićeš smještena u apartmanu i imaćeš mogućnost da pratiš sva dešavanja. Nema razloga da se nerviraš – kazalo je Drvo.

Možeš li da mi obezbjediš frizera i nokte? Nešto od kozmetike? – upitala je Aneli.

Aneli, ti znaš da sam ja uvijek u Vrtu, ne mogu da ti donesem ništa. Frizera ćeš dobiti. Sutra ćeš izaći na neko vrijeme iz ‘Elite’ u apartman – kazalo je Drvo.

Ja sam, Drvo, jako loše – rekla je Aneli.

Možda će se ovo sve promijeniti neke stvari. Moraš biti strpljiva – reklo je Drvo.

Podsjetimo, otkako je Maja Marinković ušla u rijaliti, odnos između Janjuša i Aneli je poremećen, te su se oni više svađali nego ikada. 

Pored toga, Aneli je počela da iznosi tajne, pa je tako ispričala da se Janjuš poljubio sa Jovanom pevačicom. Tokom jedne od rasprava za crnim stolom, Janjuš je pred svima poljubio Jovanu, a tada je burno reagovao Uroš Stanić.

On je polio Jovanu, počeo da viče na Janjuša, a kada je krenuo da ga pljune, nekadašnji košarkaš ga je oborio na pod. Zbog svega je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/24sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS