calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život

ANĐELO ILI MUNJEZ? Aneli izdala Janjuša! Uroš raskrinkao Ahmić! “Možemo pričati samo preko ADVOKATA!”

Objavio: RHT
12/01/2024 8:20 PM

Uroš Stanić je danas iznio oštre tvrdnje protiv Aneli Ahmić sa kojom od skoro nije u dobrim odnosima.

Foto: Printscreen

-Ništa novo, on uvijek priča o tim stvarima. Ja sam i sama juče rekla da sam ga ostavila, ali vidjećemo vremenom -rekla je Aneli.

-Na osnovu njenog zaključka od juče sam došao do te zamisli. Još je rekla da joj se možda i Anđelo sviđa, totalno se pogubila. Ne zna šta priča, još se muva sa Munjom i tu mu se smije, šokiran sam da mi je rekla da me je tužila. Poslije svega što sam radio za nju, još sam je branio pred svima, a ona mi tako vraća -dodao je Uroš.

-Mi smo se njega odrekli i prije nego što je Janjuš otišao, pravio je scene kad smo nastupali na Elitoviziji. Rekla sam mu da sam ga tužila kod advokata i mi smo završili -dodala je Aneli.

-Njoj fali ona stvar, pa je zato sad zaboravila Janjuša. Sad tu flertuje i sa Majčicom, diže mu majicu, tako isto i sa novim Urošem. Ona nikad nije ni bila vjerna, tako je ja vidim ovdje -rekao je Ivan.

-U zadnje vrijeme mi je postala draga Aneli, ali vidim da između njih stvari nisu čiste. Uroš je toliko zavolio njih da je počeo sa svima u kući da se svađa. On je bolestan po meni, što se tiče tih nekih stvari. Oni imaju pravo ako su srećni da nastave dalje, mene Janjušev i njen odnos ne zanima. Mi smo super kao drugarice i neću mijenjati mišljenje o njoj -rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS