calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

“ANĐELA ĐURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom”

Objavio: RHT
09/10/2024 11:00 AM

“ANDJELA DJURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom”

Anđela Đuričić je ponovo rijaliti učesnik u rijalitiju produkcije koju je navodno tužila. Osim toga, gledaoci i pratioci vrlo dobro znaju da je Anđela prošle godine prijetila suicidom baš pred kamerama ovog rijalitija. Sa namjerom da “zatvori televiziju” tako što će uživo u programu sebi nauditi.

ANDJELA DJURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆ
ANDJELA DJURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆ/Foto:Hype tv/instagram/milica_mitrovic

Tada je Đuričićeva planirala uz jezive uvrede za čelnike televizije da uživo u programu naudi sebi i to televiziji koja joj je, kako je rekla, uništila život.

Đuričićeva sada boravi u tom rijalitiju i čini se da je zaboravila na svoje riječi i izjave međutim fan grupe nisu.

Po grupama se dijeli njena objava u kojoj obrazlaže da je nad njom vršen “organizovani kriminal”. Potom je najavila tužbe i protiv Zvezdana Slavnića, ali i te televizije. A pritom imenovala i ostale članove produkcije kao i Ninu Kovačević.

Podsjetimo, Nina Kovačević je nedavno puštena iz pritvora u kućni pritvor što je mnoge zgrozilo.

Producentkinja televizije Pink optužena je nakon što je u alkoholisanom stanju udarila djevojčicu u alkoholisanom stanju u brzini od, kako se navodi, preko 100km/h. 

“ANDJELA DJURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom”

Anđela vrijeđa Milicu Mitrović na društvenim mrezama, podrugliivo joj se obraća sa “teta Milica” i pljuje po Pinku i lažno ih tuži”., pisalo je u skreenshot-u koji se dijeli mrežama.

Andjela djuričić vredja
Foto:instagram/menejeblam/da_ti_mileva_objasni

“Pošto se danima pitate čemu tužba za Zvezdana Slavnića za Pink produkciju,i sve koje stoje iza iste.Jedan dio odgovara možete dobiti u ovom klipu.”

U narednim nedjeljama ce izlaziti stalno po jedan klip koji su pokusali (bezuspjesno) da sakriju od naroda. Hvala Bogu ima vas koji pratite strimove 24h, pa ste ovo usnimili. Naime on se obraca clanu produkcije svima dobro poznato) Zorici Lazarević. Znate da je ona kao i Nina Kovacević “desna ruka” teta Milici(velikoj šefici).”

Ako se pitate zasto sam rekla u videu koji sam snimila prije par dana “organizovani kriminal” nada mnom, ovdje vam se nalazi jedan odgovor. Tesko je bilo izdrzati sa mnom u vezi izgleda, ali kad Zlorkica Lazarevic naredi kao poltron teta Milice, sve za pare sto bi rekli. Nazalost. Tako stvari stoje ljudi, čekajte jos dijelova ove slagalice…”

Naravno, ovo nije sve. Niti je ovo jedini razlog za tuzbu, ima jako puno klipova koji su sakriveni od javnosti(u pokusaju)”., napisala je tada Anđela.

ZVEZDAN SLAVNIĆ EKSKLUZIVNO NA TELEVIZIJI HYPE

Ovu informaciju je objelodanio vlasnik i direktor Hype televizije i istoimene produkcije, Saša Mirković.

Andjela djuričić vredja
Foto Printscreen Instagram/sasamirkovicofficial, ATA Images

Podsjetimo, Anđela Đurčić, iznosi sav prljav veš iz njenog odnosa sa Slavnićem, koji je trajao nekoliko mjeseci. Tom prilikom, Đuričićeva je šokirala detaljima koji su zapravo lažni. Zvezdan će u emisiji na televiziji HYPE ispričati sve detalje.

BONUS VIDEO: SHOWBLIZ U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS