calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) Maja i Stanislav: Nismo se tukli, možemo se družiti, a nikad se ne zna šta donosi dan, šta noć GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU: Izgovorio joj ove riječi, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! Raskid iz staračkog doma postao hit na internetu: Gotovo je, preboljela sam te Pojavio se snimak žestoke akcije Terze i Sofije! Svi se pitaju kako je Milici! (18+) “Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO)

ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU! Pobjesnila kao nikada: “Letiće u jezero!”

Objavio: RHT
16/10/2024 3:15 PM

ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU

Đuričićeva je sa vrećom u rukama šetala po imanju pokušavajući da dođe do Gastoza koji je vidno bio ljut na nju.

ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU / Foto: Printscreen / Pink TV

Foto: Printscreen / Pink TV

Anđela Đuričić je pobjesnila zbog poteza Nenada Marinkovića Gastoza.

ANĐELA DIVLJALA U RIJALITIJU

Naime, Gastoz joj je na krevetu ostavio vreću punu alkohola i slatkiša koju ona nipošto nije željela da prihvati.

Đuričićeva je sa vrećom u rukama šetala po imanju pokušavajući da dođe do Gastoza koji je vidno bio ljut na nju.

– Ako ne dođe da pokupi ovo, letiće u jezero. Neka uzme ovo i uradi sa tim šta god želi, ne zanima me  – rekla je, pa dodala:

– Želim da se sklonim od njega, ne zanima me. Super je dečko, ali nije za mene i ja nisam za njega.

– Blamira sebe, blamira i mene. Ne želim ovo da doživljavam sa 26 godina. Ostavlja mi ovo kao da sam neka mučenica. Osjećam se kao neka jadnica.

TERZA PRAVI JOŠ JEDNU BEBU! Kamera uhvatila GOLU SOFIJU U KREVETU…

Pročitajte i: TERZA PRAVI JOŠ JEDNU BEBU! Kamera uhvatila GOLU SOFIJU U KREVETU…

Nisu mogli da zaustave strasti!

Foto: Printskrin

Aktuelni učesnik rijalitija Borislav Terzić Terza šokirao je javnost kada je odlučio da ostavi svoju trudnu vjerenicu, bivšu takmičarku iz prethodne sezone Milicu Veličković, te počne vezu sa starletom Sofijom Janićijević, koja mu je ove godine cimerka.

Ovaj neočekivani ljubavni preokret izazvao je buru reakcija među gledaocima i dodatno otežao situaciju za Milicu, koja sve to prati spolja.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS