calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan

ANABELA PROGOVORILA O SVEMU! OTVORENO REKLA ZAŠTO JE LJUTA NA VESNU ĐOGANI: “Razočarala me je, rodbina to nikada ne radi”

Objavio: RHT
21/02/2024 12:59 PM

Anabela progovorila o svemu!

Pjevačica ne priča često o porodičnim odnosima, a sada je Anabela ljuta na Vesnu Đogani! Anabela Atijas je gostujući u jednoj emisiji bez dlake na jeziku ispričala sve o porodici svog bivšeg muža Gagija Đoganija.

Anabela progovorila o svemu! / Foto: Youtube/Printscreen

Anabela je odlučila da stane na put svim pričama koje kruže, a odnose se na pomirenje sa porodicom Đogani. A u prvi plan se stavlja njen odnos sa Vesnom Đogani, Đoletovom ženom.

 Nemam volju ni želju na tu temu da pričam, dosadno je i ne moramo svi sa svima da se slažemo. Prošli put u emisiji si me pitao nešto, htjela sam da ti pošaljem poruku, ali sam odustala. Ona je kod tebe u emisiji rekla nešto što me je jako razočaralo po pitanju nje. Valjda je to rodbina, jedna krv, rodbina to ne bi trebalo da radi. Bude mi žao… Dosta je više! Nema potrebe da se pere više niko ni od koga. Imamo pravo da biramo sve s kim ćemo vrijeme da provodimo – rekla je iskreno Anabela i tako svima stavila do znanja da je Vesnina svojevremeno uvrijedila.

Naime, kao što je poznato, Anabela je razvodom od Gagija prekinula kontakt sa cijelom porodicom Đogani. Po medijima su kružile razne priče, ali niko nije želio da iznese pravu istinu. Pa ni sada Anabela. Ali je bar rekla da je uvrijeđena i da porodica treba da se podržava, a ne da se pljuje.

Očekuje se i oglašavanje Vesne i Đoleta poslije ovih Anabelinih riječi. Anabela je ljuta na Vesnu Đogani…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS