calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Crna udovica za siromašne: Odron od stajlinga, Ana Nikolić u javnosti u kritičnom izdanju

Objavio: RHT
23/08/2024 8:40 PM

Ana Nikolić u odronu od stajlinga

Pjevačica Ana Nikolić, poznata je po svom ekstravagantnom stilu.

Ana Nikolić u odronu od stajlinga/Foto: Hype

Ovaj put je izazvala šok i nevjericu kada se pojavila u javnosti u izdanju koje su mnogi okarakterisali kao “odron od stajlinga”. Pjevačica je nosila crnu kombinaciju koja je odmah dobila nadimak “crna udovica za siromašne”, a modni kritičari nisu štedjeli na riječima kada su komentarisali njen izgled.

Ana, koja je navikla da privlači pažnju svojim modnim izborima, ovaj put je očigledno pretjerala. Kombinacija koja je trebala biti elegantna i zavodljiva, završila je kao nespretan spoj elemenata koji joj nisu laskali. Preveliki veo, prenaglašena šminka i neuglađeni detalji dodatno su pogoršali općšti utisak.

Iako je Ana poznata po tome da se ne obazire previše na kritike, ovaj modni ispad nije prošao nezapaženo, a mnogi se pitaju hoće li joj ovakve greške narušiti modni imidž koji je godinama gradila.

Čitajte i “UZIMAŠ NAM HLJEB!” Dejan Dragojević se POKAČIO sa MAJSTORIMA na IMANJU?! Evo kako se sve završilo (VIDEO)

Poznato je da se sve aktivno sprema za rijaliti Imanje, koji počinje od jeseni.

“Daj mi molim te, bar za kiflu. Daj da ja malo radim, niste ni svjesni šta ja sve znam. Vaša firma je na gubitku što ja nisam sa vama”, rekao je odlučni Dragojević.

Dejan Dragojević se POKAČIO sa majstorima na IMANJU?!

“Uzimaš nam hljeb!”, rekao mu je jedan majstor sa pravom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS