calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ANA NIKOLIĆ RIZIKUJE DA IZGUBI STARATELJSTVO NAD KĆERKOM Evo gdje se nalazi pjevačica dok Rasta čuva dijete!

Objavio: RHT
04/07/2023 10:38 AM

Pjevačica Ana Nikolić pobjegla je iz Beograda u rodno selo Donja Mutnica poslije skandala s ranama na licu, a kako smo saznali, brigu o kćerki Tari preuzeo je otac Stefan Đurić Rasta.

Foto: ATAImages

Čim je haos sa spornim snimkom uzeo maha, a Ana nastavila da se svađa i prepucava s kolegama u vidno lošem stanju, kriveći u isto vrijeme majku zbog sunovrata, reper je otišao po dijete koje će ostati kod njega sve dok se ne procijeni da je Ana ponovo sposobna da se brine o Tari.

Rasta još nije alarmirao nadležne službe da bi eventualno zatražio da dobije starateljstvo nad djetetom, te pjevačici daje još jednu šansu da se vrati na pravi put.

Foto: HYPETV

– Što se tiče toga kod koga sada treba da ostane dijete, Ana i Rasta su se dogovorili ko će da brine o kćerkici odmah nakon što su se razveli i tako je do danas. Ako se ispostavi da ona nije podobna majka, on može da traži da dijete živi kod njega i da u tom smislu preuzme brigu i da mu se dodijeli starateljstvo. Mi sada ne možemo da znamo kakav dogovor oni imaju, da li je on već nešto zatražio, ali je činjenica da bi možda bilo najbolje da u ovom momentu dijete bude uz oca, bar sve dok majka opet ne stane na noge. Što se kaže, dijete ima i oca i majku, a treba da bude uz onog roditelja koji najbolje obavlja tu funkciju. Centar za socijalni rad reaguje tek pošto neki roditelj dođe s određenim zahtjevima, a za sada Rasta nije preuzeo nikakve mjere – priča sagovornik i dodaje da je za Anu dobro da se malo skloni iz Beograda:

– Ona je već nekoliko dana u selu kod Paraćina. Tamo se zabarikadirala, pogasila je telefone i nikome se ne javlja. S njom je i drugarica, od koje se ne odvaja, a kad će da stane opet na noge, niko ne zna. Za sada je mnogo bolje da Rasta brine o dhetetu. Ana je van sebe, pod velikim je stresom, a dijetetu treba majka koja će da se posveti u svakom smislu.

Foto: Printscreen Instagram

Kako su komšije iz ulice u kojoj pjevačica živi u Beogradu nedavno ispričale za medije, Ana je rane na licu krila velikim šeširima, a čak su je čuli i kako psuje dok se šeta. 

– Mjesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako pjeva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umjetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i bude stara zvijezda, da ne padne u očaj. Rasta je ranije dolazio po kćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača da uzme dijete da se ne bi svađali pred djetetom. Svi joj želimo dobro, da se što prije trgne i da bude ona stara dobra Ana – rekla je komšinica.

(hypetv.rs / alo.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS