calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

Ana Nikolić poručila Kaji Ostojić: Hvala ti što si me spasila od antihita

Objavio: RHT
31/05/2023 12:12 PM

Na pomolu je nova svađa na srbijanskoj muzičkoj sceni. Pjevačica Ana Nikolić tvrdi da je pjesmu “Direktore”, koju je prije mjesec dana objavila Katarina Ostojić Kaja, uredno – u cijelosti, platila autoru Slobodanu Veljković Cobiju. Ana se oglasila nakon što se Kaja jučer zahvalila njoj i Nataši Bekvalac jer su odlučile da ne snime ovu pjesmu, a bila im je ponuđena.

Kaja smatra da je reakcija publike nakon premijere pokazala da je pjesma u njenom izvođenju pun pogodak.

Ipak, Ana ima svoju stranu priče.

Ana Nikolić: Jedna je istina / Foto: Twitter

– Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu, jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumjela, a on se nije javljao. Imala sam razumijevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao. Pjesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika – op. a.) odveo me je da čujem “Direktore”. Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pjesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita “Direktore”, bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen – u svom stilu je rekla Ana, prenosi “Kurir”.

Podsjetimo, Ana je prošle godine vodila bitku sa Milicom Pavlović oko prava na pjesmu “Provereno”, a čini se da je u Kaji pronašla novog “suparnika”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS