calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

Ana Nikolić otvorila dušu! “MESEC DANA SAM PLAKALA I SANJALA GA” Dodatkla se i situacije izglebanog automobila “NISAM TO URADILA IZ OBESTI”

Objavio: RHT
06/02/2023 6:32 PM

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a Nikolićeva je sad ispričala o incidentu kada je uništila reperova kola.

Foto: Printscreen Instagram

– Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova, tipa “Kum” ili već “Skarfejs”. A šta prvo rade? Uzmu prvo ono do čega ti je najviše stalo, to su deca, kuče… On je došao u 10 ujutro, pošto čoveka nisam znala mesec dana gde je. Nisam ja otišla iz obesti da mu se potpisujem. Ponela bih makaze, ne bih se ključevima potpisala sat vremena. Doleteo je kući i oteo mi je kuče. Mesec dana sam plakala i sanjala kuče- spričala je Ana u emisiji kod Snežane Dakić.

Foto: Printscreen YouTube

-A policija me nije kaznila, mi smo u braku i to je moj auto imam pravo da škrabam po auto… A što se ti nisi potpisao na moj auto, jer on zna da materijalno meni ništa ne znači, a kuče mi znači- rekla je Ana.

Mina Vrbaski obukla džak i došla na MAC. Moj stajling vredi 1500 dinara i najveća sam zvezda ovde

Podsetimo, Ana je Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 evra, tako što je ključevima ispisala “Pi*ko, ja sam Ana”, jer nije hteo da joj se u pola noći javi na mobilni telefon.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS