calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO)

ANA KOKIĆ OTKRILA: OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA

Objavio: RHT
29/03/2023 10:00 AM

Ana Kokić se skoro 20 godina nalazi na muzičkoj sceni. Svoju muzičku karijeru započela kao pevačica grupe “Energija” koja je devedesetih godina ostvarivala velike uspehe. Danas spada među najatraktivnije pevačice na estradi.

Pevačica je u intervjuu za Kurir otkrila da li je kao dete maštala o tome da postane pevačica, ali i da li bi se bavila nečim drugim da nije krenula tim putem.

Foto: ATA Images

– Znaš ono kad se od malih nogu vidi čime će se dete baviti u životu, tako se i kod mene videlo onda. Bukvalno već od druge ili treće godine sam obožavala da pevam. Sve predmete koje su ličile na mikrofon bi uzimala, otišla ispred ogledala i pevala. Naravno, da nisam imala podršku moje majke i sestre koje su uvek tu bile uz mene ne bih uspela da ostvarim svoje snove – rekla je pevačica i dodala:

– Sada da nije bilo toga, ne znam, verovatno nešto što je vezano za umetnost jer volim i da pevam, plešem, glumim i slikam. Eto umetnička duša.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS