calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

ANA ĆURČIĆ ZAPALILA INSTAGRAM! Objavila izazovnu fotku, ostavila pratioce BEZ DAHA!

Objavio: RHT
18/12/2023 7:20 PM

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić i dalje je u žiži javnosti, i nakon završetka rijalitija. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gdje je danas podelila snimke svog novog stana, u koji se napokon uselila, a odmah potom fanove je obradovala novim, izazovnim fotografijama koje su sve ostavile bez daha.

Aktraktivna zadrugarka pozirala je u izazovnom izdanju, a komentari su se neprestano nizali.

-Od ljepote hejterima neće biti dobro. Kako sijaš. Ne treba ti Roleks, ti si sama po sebi vrijednost. Goriš – samo su neki od komplimenata ispod fotografija.

Ana se fotografisala u crnoj kombinaciji, vrtoglavo visokim štiklama, a mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikada, te da je evidentno da je napokon sretna. Ana je fanove ostavila bez dana i sada je svima jasno zašto važi za jednu od najzgodnijih i najboljih beogradskih riba.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS