calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju

“OVA HRABRA ŽENA SE BORI…” Ana Ćurčić se SLOMILA nakon priče Mile Nađ, pa poručila samo JEDNO

Objavio: RHT
26/07/2024 10:00 AM

Ana Ćurčić van sebe nakon priče Mile Nađ

Mila Nađ (32), mlada mama četvoro djece, gostovala je na HypeTV pred kamerama novog projekta iz Hype produkcije (NE)DOKAZANI”.

Ana Ćurčić van sebe nakon priče Mile Nađ
Foto: HypeTV

Podsjetimo, Mila je u svojoj ispovijesti otkrila da godinama pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi. Kako kaže, on odbija da izađe iz imovine, jer kako tvrdi, iako je stan kupila od svojih para, on želi da joj ga oduzme. (Detaljnije klik ovdje)

– Nemam ja nikoga da me zaštiti, ni roditelje, ni brata, nikoga! Svi su nemoćni. Lažu, to mogu da potvrde žene koje su dobijale batine. Oni se vrate kući. Puste ih. Evo nakon jednog od sukoba, njega su priveli, on se vratio mokar, znojav, zaudara, ali je on ušao u stan i ostao u njemu. – govori Mila za “(NE)DOKAZANE”, na HypeTV

Ana Ćurčić van sebe nakon priče Mile Nađ

Nakon što je čula potresnu priču, Ana Ćurčić se odmah oglasila i podržala borbu mlade mame.

Foto: Instagram printscreen/Ana curcic official


– Ova hrabra žena, svakodnevno se bori za sigurnost i sreću svoje djece. Naše emotivna podrška i širenje svijesti o ovom problemu, VEOMA je važno! – napisala je Ana, pa dodala:

Foto: HypeTV

– Svim srcem uz Milu Nađ!

hypetvrs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS