calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO)

ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! Oglasila se iz BOLNICE

Objavio: RHT
30/07/2024 2:59 PM

ANA ĆURČIĆ IMA KORONU!

Kako saznajer Hype, Ana Ćurčić zaražena je koronavirusom.

ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! Oglasila se iz BOLNICE
Foto:Hypetv/Instagram/Ana Ćurčić official

Naime, Ana je već danima bila umorna i čim je osjetila prve simptome prehlade, testirala se na virus.

Ana Ćurčić se danas oglasila iz klinike,te objavila story na Instagram profilu:

Ana Ćurčić ima koronu
Foto:Instagram/Anaćurčić official

Ana je objavila fotografiju i sliku iz čekaonice. Kako se vidi, ona čeka na red za pregled…

Stiker koji je stavila je zabrinuo sve, jer piše “Corona time”.

Kako saznaje Hype, Ana se osjeća dobro. No, zbog zdravlja svoje porodice i kolega, morala da je da preduzme mjere predostrožnosti. Testira se na vrijeme i preduprijedi teži oblik.

Uskoro opširnije ekskluzivno na portalu Hypetv.rs…

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIKOM OVDJE.

Kako je direktor Hype-a Saša Mirković ekskluzivno objavio na svom Instagram nalogu, tačno poslije godinu dana od premijere filma “Pokidan”, stiže i drugi dio triologije Kafana na Balkanu. Naime, za razliku od prošlogodišnje premijere u Areni, sada je došlo do promjene lokacije.

Premijera drugog dijela filma pod nazivom “Stravično” održaće se 23. novembra u Ljubljani. Tačnije u Areni Stožice. A sve poklonike Ace Lukasa nakon premijere očekuje spektakularni koncert i najveća žurka u Evropi koju svi jedva čekaju.

Pročitajte i: SAŠA MIRKOVIĆ SE JAVIO SA NOVE DESTINACIJE! Na aerodromu doživio šok kada je NJEGA ugledao! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS