calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila Fatima objašnjava zašto je u posljednje vrijeme nervozna: Želi da se preseli u Sarajevo! VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DJEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković s ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) Sad kreće haos: Procurio razgovor Milice sa najboljim drugom OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO) Italijani će ubuduće novčano kažnjavati učenike koji su agresivni prema nastavnicima Mutant koronavirusa prijeti svijetu: Već prisutan u Njemačkoj, Nizozemskoj, SAD, Kini… “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odgovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO) Bordo prijatelji 1946: Da li je N/FSBIH odlučio da ove sezone FK Sarajevo ne smije biti šampion? GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Objelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim s njom…” Ovo su četiri razloga zašto vam se uvijek sviđa isti tip muškaraca

Amra Džeko proslavila 40. rođendan: Na luksuznoj destinaciji pojavila se poznata lica

Objavio: RHT
01/10/2024 12:30 PM

Amra Džeko proslavila 40. rođendan

Amra Džeko proslavila 40. rođendan/Arhiv

Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih manekenki Amra Džeko proslavila je 40. rođendan u luksuznom restoranu s predivnim pogledom na Istanbul.

Rođendanska atmosfera odisala je elegancijom, s kombinacijom ružičaste i zlatne dekoracije, svijećama i raskošnim buketima ruža i hortenzija.

Amra je nosila dugu ljubičastu haljinu bez naramenica, dok je njen suprug, fudbaler Edin Džeko, bio u sivom odijelu s bijelom košuljom.

Proslavi su prisustvovali i brojni prijatelji, uključujući pjevačicu Eminu Jahović.

Goste je zabavljao Mirza Selimović i Slađa Allegro.

Osim uspješne manekenske karijere, Amra se bavila i glumom, pojavivši se u nekoliko američkih filmova i TV serija, poput popularne kriminalističke serije CSI.

Njena karijera obuhvata i uloge u muzičkim spotovima poznatih izvođača kao što su Enrique Iglesias i Blake Shelton.

Takođe, aktivno se bavi humanitarnim radom kao ambasadorica Fondacije Bosana, koja se fokusira na poboljšanje života marginaliziranih grupa u Bosni i Hercegovini.

Amra i Edin su roditelji četvero djece, a Amra ima i kćerku iz prvog braka.

Par je započeo vezu 2012. godine, a od 2016. godine su u braku.

Njihova priča nastavlja da inspiriše mnoge, a proslava u Istanbulu bila je savršena prilika za okupljanje porodice i prijatelja u čast Amrinom posebnom danu.

Čitajte i SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO)

Javnost je bila zapanjena kada su se pojavile tvrdnje da je Snežana Đurišić navodno tražila mito od majke Dušana Vukadinovića, takmičara jednog muzičkog šou programa.

ĐURIŠIĆ ODBRUSILA NOVINARKI HYPE  TV

No, sada je Snežana javno odbrusila novinarki Hype  TV nakon pitanja o ovim navodima!

Pitamo se samo da li to ova pjevačica pokušava da zastraši medije? Da nas cenzuriše ili reketira? A, kao ono najgore, da u istom izlaganju vrijeđa vlasnika i glavnog urednika Hype  TV?

Podsjetimo, pjevačica je podnijela tužbu protiv Nate Vukadinović, majke Dušana, koja se oglasila za HYPE  TV BH i otkrila šta se desilo na sudu. U razgovoru sa Sulejmanom Haljevcem Memom, podijelila je detalje o kojima javnost nije bila obaviještena.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS