calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

AMERIKA I KANADA OKOVANI LEDOM: Najmanje 38 žrtava!

Objavio: RHT
26/12/2022 9:45 PM

Najmanje 38 osoba nastradalo je u jakom zimskom neveremenu koje je pogodilo SAD i Kanadu.

Foto: Screenshot Youtube

Zvaničnici su saopštili da su 34 osobe nastradale širom SAD, a najteže je pogođen grad Bafalo u državi Njujork, gde je živote izgubilo 12 ljudi, objavio je danas Bi-Bi-Si.

Četiri osobe poginule su u Kanadi kada se autobus prevrnuo na zaleđenom putu u blizini grada Merit, u zapadnoj provinciji Britanske Kolumbije.

Zimska oluja bez presedana pogodila je Severnu Ameriku na prostoru od Kanade na severu do Rio Grandea na jugu.

Meteorolozi su najavili da će oluja popustiti u narednih nekoliko dana, ali savet ostaje da se izbegavaju putovanja, osim ako nisu neophodna.

Manje od 200.000 domaćinstava bilo je bez struje u nedelju popodne, što je značajno manji broj u odnosu na 1,7 miliona koliko je bilo bez struje u subotu, objavio je AP.

Hiljade letova je otkazano, sprečavajući mnoge ljude da stignu do svojih porodica za Božić. Najviše stradalih zbog snežne oluje je u Bafalu – 12, a poginulih ima i u Vermontu, Ohaju, Misuriju, Viskonsinu, Kanzasu i Koloradu. Temperature u Južnoj Floridi su pale tako nisko da su se iguane smrzle i padale sa drveća.

Zapadna američka država Montana je najteže pogođena hladnoćom sa temperaturom koja je pala na -45 stepeni. U Kanadi, olujom su najteže pogođene provincije Ontario i Kvebek. U Kvebeku gotovo 120.000 domaćinstava u nedelju je bilo bez struje, prenosi Tanjug

Izvor: Politika

Tagovi:

  • Amerika
  • horor
  • Kanada
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS