calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta

AMERIČKA GLUMICA OPSOVALA SOČNO NA SRPSKOM! SNIMAK iz emisije UŽIVO (VIDEO)

Objavio: RHT
11/01/2023 11:59 PM

Stana Katić, nalazi se u petoj deceniji života, a izgleda nikada lepše. Glumica je poznata u Americi, ali su Srbi posebno ponosni na nju jer veliča našu zemlju i istinski je voli, te svima govori odakle je poreklom.

Foto: Printscreen YouTube

Domaćoj publici poznata je po krimi seriji “Castle”, potpuno je atipična za holivudske pojmove: od četvrte godine znala je da će biti glumica, roditelji su je kao dete usmerili na učenje klavira i baleta, a trenirala je i karate. Kako je jednom otkrila, volela bi i da nauči da repuje.

Mnoge je iznenadila izjavom da govori čak 7 svetskih jezika, a jedan od njih je i srpski, odakle je i poreklom. Njeni roditelji su Srbi, a ona je rođena u Kanadi, međutim, vrlo brzo se preselila u SAD.

Nedavno je isplivao i snimak iz jedne emisije gde je Stana gostovala i tom prilikom, vidno raspoložena, odlučila da sočno opsuje na srpskom jeziku. Publika je ostala u šoku, a snimak možete pogledati u nastavku:

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS