calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVE VRIJEME MI JE BIO NA RUKAMA KAD JE PAO” Emina Jahović iznijela potresne detalje smrti njenog oca! VREMENA SU KOKUZNA: Finansijski sunovrat influenserke u pokušaju! Dalili dosadilo biti dvorska luda na TikToku Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta zamjera ocu Ljudi u nevjerici: Ovaj trik sa gumenim bombonima sigurno niste znali Novak ruši Rodžerove rekorde! Đoković ide po titulu na Vimbldonu, a Federer se javlja sa koncerta Bilal čeka prinovu? Brajlovićeva šokantna ispovijest za Hype! Kune se na vječnu ljubav i vjernost Ovo je sin Doris Dragović: Ima 33 godine, a evo čim se bavi Je l’ Stanislav opravdao ove svoje riječi? Pobjeđuje jer je imao svoj scenario? TRAGEDIJA: U rijeci Bosni utopila se 11-godišnja djevojčica “PRIČALO SE PO KRAJU DA JE IMAO GEJ AFERE” Učesnica rijalitija iznijela skandalozne detalje o Ivanu Marinkoviću, ovo se do sada krilo?!  PAKLENE VRUĆINE: Evo do kada je na snazi narandžasto upozorenje zbog visokih temperatura KAKVO PECAČKO UMIJEĆE! Memo Haljevac zabacio štap, a u vodi… Ovakvom ulovu se nije nadao (VIDEO) Najgore svekrve rađaju se u ova 2 znaka: Napraviće vam pakao od života “NE UDARAJ ME, PSIHOPATO!” Brutalan okršaj Mione i Ša, skandal dobija novi epilog! (VIDEO) BRADAVICE VRIŠTE! POGLED NA STANIJU DIŽE PRITISAK! Svi gledaju u starletu MIONIN VELIKI BLAM! Ne zna koliko godina ima njen otac! Svi u šoku

AMBASADOR MUNDIJALA DAO ŠOK IZJAVU, NEMCI ODMAH PREKINULI INTERVJU! Pogledajte šta je razlog

Objavio: RHT
09/11/2022 8:52 AM

Kalid bin Salman ambasador Mundijala u Kataru govorio je o homoseksualnosti kao o grehu uoči početka Svetskog prvenstva.

Foto: Screenshot Youtube

On je o ljudima koji su homosekusalno opredeljeni govorio u dokumentarcu pod nazivom “Tajna Katara”. Rekao je da je svestan da će u njegovu zemlju doći svakakvi ljudi, ali da se moraju strogo pridržavati pravila koje ova zemlja nalaže

Imam problem pre svega što će deca videti homoseksualce. Oni će naučiti nešto što nije dobro. Homoseksualnost je greh i zabranjena je” izjavio je Salman u intervjuu za nemačku televiziju “ZDF”

Nakon toga, intervju je momentalno prekinut. Već nekoliko puta se pokretalo pitanje homoseksualaca u Kataru i ovo je još jedna situacija u kojoj se homoseksualnost tretira kao nepoželjna u toj zemlji, u kojoj je inače i zabranjena.

Kazne mogu biti i sedam godina zatvora.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS