calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE Amar Dedić: Pokušavam se nekako sabrati i pronaći riječi za ono sinoć…

Objavio: RHT
22/03/2024 6:30 PM

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Dedić (21) još nije prežalio sinoćnji poraz (1:2) od Ukrajine, u polufinalu baraža za Euro 2024. koji našem državnom timu zatvorio vrata Evropskog prvenstva.

"ZMAJ" I DALJE TUGUJE / Foto: N/FSBiH

“ZMAJ” I DALJE TUGUJE / Foto: N/FSBiH

Mladi “Zmaj” iz RB Salcburga je ponovo bio jedan od najboljih igrača u reprezentaciji Bosne i Hercegoivne. Nažalost, povreda je ovaj put prekinula još jedan kvalitetan nastup. A ko zna šta bi se desilo da naš odlični bočni igrač nije doživio povredu kod rezultatu 1:0?

Upravo je on odigrao ključnu ulogu u vodećem golu “Zmajeva”. Na njegov vrlo rezantan ubačaj, podsjetimo, loše je reagovao Mikola Matvijenko i skrenuo loptu u svoju mrežu. Ipak, “Zmajevi” su ispali nakon šokantnog preokreta u završnici. A Dedić je sada objavom na društvenim mrežama poručio da se još “ne može sabrati”.

“Iskreno, pokušavam se nekako sabrati i pronaći riječi za ono sinoć… Nakon svega što se izdešavalo u zadnjih par mjeseci, od razočarenja i bolnih momenata, ova ekipa se sastala sa jednim ciljem: Da obraduje svu naciju i sav naš narod širom svijeta”, poručio je utučeni Dedić na Instagramu.

Ipak, Dedić vidi lijepu budućnost reprezentacije BiH s nekoliko mladih igrača, koji su i sinoć pokazali određenu dozu kvaliteta.

View this post on Instagram

A post shared by Amar Dedic (@amar_dc)

“Bili smo jako blizu da ostvarimo san. Realno, zaslužila je ova nacija to, a pogotovo ekipa koja je pokazala sinoć kako se bori i igra srcem za svoju domovinu. Za kraj, čvrsto vjerujem i siguran sam da će se ova ekipa u budućnosti boriti do zadnjeg da ostvari veliki uspijeh za našu BiH”, dodaje mladi fudbaler.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u utorak na Grbavici trebala odigrati prijateljski meč protiv Izraela, ali je on otkazan zbog sigurnosnih rizika…

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS