calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja Marinković OTVORENO! JE L’ PUKLA VEZA? Stanislav očajan? OVO SAM URADILA NA SEBI? Sve bi voljele da su na mom mjestu! Milan Milošević kroz suze! DOSTA JE RIJALITIJA! Dalilu sam stvorio! Anita je dama! Aneli je…? “MUKA MI JE OD ANITE!” Ekskluzivno! Saška Karan URNISALA rijaliti pobjednicu! (VIDEO) MILJANA I IVAN: LJUBAV STANUJE TU! Vračara mi je rekla da se mirim zbog Željka! IDEMO U RIJALITI ZAJEDNO? Maja Marinković trudna?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav zanijemio kad je čuo sretne vijesti Vrijedi li OVIH PARA? Da li su normalni?! Sarajevo plaća BOGATSTVO za Novu Godinu da pjeva i “dama sa jahte” Saša Mirković o ponašanju “dame sa jahte”: Seve je vječna žrtva Sofija Una Manić otkriva: FILIP CAR MI JE NAPRAVIO DIJETE? Morala sam raditi DNK TEST? Imala je 20 godina kada ju je bračni par zatvorio u mrtvački sanduk na 7 godina: Evo kako je uspjela da pobjegne NOVI HAOS TRESE MILJKOVIĆE?! Luna Đogani prolazi kroz pakao, otac Gagi stao uz kćerku Vanja Ignjatović ZAGRMILA: STIDIM SE ŠTO SAM GA UPOZNALA! Sha je hodajuće ZLO! Ne tražite apartman, možete unajmiti cijeli otok: Užitak za koji vam ne treba mnogo novca GDJE SU MAJA I STANISLAV?! Nakon raskida im se gubi svaki trag, potpuno se povukli iz javnosti! AFRODIZIJAK IZ GORNJE VIŠNJICE: Pravimo pitu zavedušu i mahalušu! Elmedin i Fatima otkrivaju tajne Većina mladih se ne javlja na telefon: Poruke primarni način komunikacije Ivan Marinković htio da PONIZI BIVŠU ŽENU! Šokirao POTEZOM, da li je PRETJERAO?! Ona se oglasila uz SOČNE RIJEČI (FOTO)

ALEN DELON SAHRANJEN PORED SVOJIH 35 PASA! Evo koja mu je bila posljednja želja koju su mu ispunili (FOTO)

Objavio: RHT
26/08/2024 2:40 PM

ALEN DELON SAHRANJEN PORED SVOJIH 35 PASA!

Francuski glumac Alen Delon sahranjen je juče. u kapeli njegovog imanja u Dušiju. Prema želji njegovo troje djece, legenda francuskog i svjestskog filma sahranjen je u krugu svog seoskog doma u “najstrožoj privatnosti”.

foto: Profimedia

Pažljivo odabrana grupa od 40 ožalošćenih pozvana je na ceremoniju i zamoljena da isključi telefone i ne fotografiše. Francuski glumac, koji je preminuo u nedjelju u 88. godini, izričito je tražio da ne bude nacionalnog omaža, insistirajući da želi da bude sahranjen “kao običan čovjek”.

Nakon što je obezbijedio specijalnu dozvolu lokalnog prefekta, sahranjen je u kapeli sagrađenoj u La Bruliriu, imanju u Dušiju u Loareu, 140 kilometara jugoistočno od Pariza, koje je kupio sedamdesetih i gdje je preminuo. Kapela se nalazi na groblju na posjedu od skoro 120 hektara, od čega je veći dio šuma, gdje je Delon sahranio najmanje 35 svojih kućnih ljubimaca. Bila mu je želja da bude sahranjen blizu njih.

foto: Profimedia

Glumac je tražio da sa njim bude sahranjen i njegov pas, belgijski ovčar po imenu Lubo. Poslije protesta aktivista za zaštitu životinja, Alenovo troje djece Entoni, Anuška i Alain-Fabien pristali su da zadrže psa u porodici. Nejasno je ko će zadržati Luboa ili gdje. Jer su se njih troje posljednjih mjeseci javno ogorčeno svađali oko očeve zaostavštine.

Delon je takođe zahtijevao da opelo obavi katolički sveštenik monsinjor Žan-Mišel Di Falko (82), bivši biskup Gapa na jugoistoku Francuske i dugogodišnji prijatelj glumca. A od ožalošćenih je navodno zatraženo da zapečate svoje mobilne telefone u plastične kese tokom ceremonije. Kao i da ne bi trebalo da fotografišu. Lokalna prefektura zabranila je letjelicama i dronovima da lete iznad imanja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS