calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

OTKRIVENO ŠTA JE ALEKSANDRA URADILA FILIPU IZA LEĐA: Očekuje se njegova hitna reakcija, više ništa ne može da se sakrije

Objavio: RHT
24/05/2024 7:40 PM

Aleksandra uradila Filipu iza leđa

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić pazarila je jedna kolica za bebu, a u šoping je išla sa drugaricom, iako je Filip Car insistirao da idu zajedno! Naime, ona je krišom otišla u kupovinu, a poslije se sa prijateljicom snimala i govorila da će Filip da pobjesni kada bude vidio šta je uradila, naravno u šali.

Aleksandra uradila Filipu iza leđa

-Aleksandra se šalila sa drugaricom i pričala da će Filip da pobjesni kada bude vidio šta je kupila bez njega. Otkako je beba došla na svijet on se trudi da sve rade zajedno. Zato je ubijeđena u to da neće dobro reagovati kad bude shvatio šta je uradila, ali naravno da će da joj oprosti sve jer je voli, a i sada su povezaniji nego ikada – rekao je upućen izvor.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Inače, pobjednica rijalitija, Aleksandra Nikolić nedavno je izašla iz porodilišta i odmah se uputila na “remont”. Nakon što je obavila tretmane za osvježavanje lica, sada je ponosno pokazala svoj novi izgled. Osim lica, Aleksandra je takođe radila i zube, što je rezultiralo blistavim, holivudskim osmijehom.

Nakon porođaja, Nikolićeva je odlučila da se posveti sebi i svojoj ljepoti. Na fotografijama na društvenim mrežama, jasno se vidi njen osvježen izgled. Izražene konture lica, kose oči i blistav osmijeh samo su neki od detalja koji su privukli pažnju javnosti.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivna, ona je podijelila trenutke sa svojom sestrom Jelenom, sa kojom je zajedno otišla u grad. Tada se oglasila iz automobila, djelujući vidno raspoloženo i nasmijano, što je dodatno istaklo njen promijenjeni izgled nakon tretmana. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS