calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Filip Car: Matora je jedina karakterna i desila joj se glupost! Ovi ostali su ljudski otpatci! Hrvatska javnost zgrožena: Dječak pokušao pljunuti Rakitića, uhvaćen je u prijenosu Milan Kalinić: Nemam šta da krijem, ja sam prevaren i uništen Elmedin opet grmi: Pojma ti nemaš Jano, ovako se radi i sprema! LAKO JE PAMETOVAT, TREBA IZ LAKTA! Gastozaova sestra opisuje njihov život i koga je najviše volio! Zatvor, pa rijaliti puno u jednoj godini MILICA SE OBRAĆA TERZI: Molim te, nikad više da moje ime nisi pomenuo! PODIJELILI IMOVINU?! Haris i Melina OČI U OČI nakon ŠEST MJESECI? Iva Grgurić: Produkcija te tjera na najgore! Janjuš me je uvijek želio! Aneli je moj fan! Sha je bruka SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO)

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima

Objavio: RHT
30/09/2024 3:00 PM

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI

Aleksandra Prijović svoju koncertnu turneju završiće u Beogradu u decembru za kada je najavila svoj koncert.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

A ono što najviše zanima njenu publiku svakako je informacija zašto pjevačica neće imati niz koncerata kao što je to bio slučaj prošle godine. Međutim, ona nije otkrivala prave razloge već je odlučila da poslije jednog koncerta u Beogradu ode u ilegalu.

– Pa, baš zato što je od Beograda sve počelo. Beogradska publika mi je prva vjerovala i pomogla da se “moj glas daleko čuje” . Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo sad već imam tremu pred taj posljednji koncert u ovoj godini – započela je pjevačica, pa otkrila planove za naredni period i za narednu godinu.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI

– Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti, na neko vrijeme. Sljedeća godina je idealna za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje. A kada je proširenje porodice u pitanju, da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, vjerovatno je i vrijeme – rekla je pjevačica.

E sad da li nam je ovim riječima nešto nagovijestila, da li je već u blagoslovljenom stanju ali taji dok ne prođe određeno vrijeme? Još nije sigurno, ali da ima nešto ima! Jer se ne bi tek tako i tako lako odvojila od posla i povukla sa estrade na neko vrijeme.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH

Pročitajte i: Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i Foto: Avaz.ba

U prodaju je puštena fudbalska videoigra EA FC 25, koja je najnovije izdanje FIFA-e.

U okviru ove igrice nalazi se 58 fudbalera iz BiH, ali i dvije fudbalerke.

Oni su podijeljeni u kategorije od zlatnog, kao najbolje kategorije, preko srebrenih i bronzanih kao najlošijih.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS