calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

ALEKSANDRA NIKOLIĆ OSTAVILA FILIPA CARA!? Spakovala kofere i napustila Crikvenicu!

Objavio: RHT
08/07/2023 8:45 PM

Aleksandra Nikolić, pobednica “Zadruge 6”, posvađala sa sa svojim dečkom Filipom Carem i odmah napustila njegovo rodno mjesto Crikvenicu.

Bivši zadrugari sve češće dolaze u sukob, a glavni razlog tome je Filipova ljubomora.

– Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gdje god da odu u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsjedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instagramu kada joj pošalju. To je bio i razlog posljednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd – rekao je izvor za Informer.

Takođe, pobjednica “Zadruge 6” je na svom Instagram profilu otkrila da je počela pisati svoju autobiografiju.

Aleksandra je odmah istakla da će pisati potpunu istinu, bez ikakvog uljepšavanja, i pozvala svoje pratioce da budu strpljivi jer će autobiografija uskoro biti objavljena.

– Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, riješila sam da napisem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez uljepšavanja – napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS