calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Aleksandra Nikolić će dijete odgajati sama: FILIP CAR JE MONSTRUM

Objavio: RHT
28/09/2023 9:20 AM

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić priznala je da je u trudna, kao i da je otac djeteta Filip Car.

Foto: Printscreen

Tim povodom Aleks se oglasila putem lajva na TikToku, gdje za Filipa nije imala riječi hvale, a ček ga je nazvala i monstrumom.

– Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka djevojčica imati sve – rekla je Aleksandra.

Potom je prokomentarisala i Cara.

– Filipa ne bih da komentarišem, on je nečjovek za mene i monstrum. I da umre, ne zanima me. Željela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa – rekla je ona.

Otkrila je i da se ipak trudi da bude srećna.

– Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelijepo, nešto što sam uvijek željela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje – iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati prije emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve – rekla je Aleksandra.

Foto: ATAImages

Istakla je da nikada nikome ne bi poželjela da bude u vezi sa Filipom.

– Ja sebe ne vidim pored takvog čovjeka i ne bih nijednoj osobi na svijetu poželjela takvog muškarca. Neću učiti dijete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo željela, naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dijete naravno – otkrila je Aleks.

Pobjednica “Zadruge 6” se potom osvrnula i na Filipove izjave.

– On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dijete najbitnije neka zaboravi – istakla je Nikolić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS