calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ se uselila u novi stan u luks naselju! Evo ko su joj prve komšije

Objavio: RHT
14/12/2023 3:40 PM

Aleksandra Mladenović za razliku od svojih kolega mlađe generacije vrijedno radi godinama unazad, a umjesto da se rasipa na firmiranu garderobu i putovanja, ona štedi.

Tako je Aleksandra uspela da za vrijeme svoje karijere kupi stan u kom je nedavno živjela, kuću na Zvezdari u Beogradu, a sada se pohvalila da je kao i većina njenih kolega, častila sebe stanom u najelitnijem naselju Beograd na vodi.

Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj je ona sa svojom mamom, prijateljem, drugaricom ali i sveštenikom koji je došao u njen novi stan kako bi očitao molitvu i osveštao stan. A umjesto velike žurke povodom useljenja, pjevačica je organizovala intimnu proslavu za najuži krug.

Na fotografiji se može vidjeti da je stan uređen po posljednjoj modi, pa tako u dnevnoj sobi dominiraju bež, bijela i zlatna boja. Ispod slike su se nizale čestitke i lijepe riječi od kolega, pa su se među prvima oglasile Milica Todorović, Ana Bekuta, Ivana Pavković, Nadica Ademov, Tamara Milutinović, Nada Topčagić.….

– Danas je za mene jako poseban dan. Uselila sam se u svoj novi dom o kakvom sam uvijek maštala. Imala sam i tu čast da mi njegovo Preosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Sarić očita molitvu i osvešta stan – napisla je pjevačica.

Prve komšije su joj Đani, Neda Ukraden, Viki Miljković, Jana Todorović, Cobi, Danijela Vranić.

BONUS VIDEO:

Hype.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS