calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori “MOŽE MAMU DA TUŽI ZATO ŠTO JE RUŽAN” Nenad Aleksić doživio pomračenje, brutalno izvrijeđao učesnika rijalitija Hiljade ljudi u nevjerici: Čovjek nakon estetskih zahvata izgleda kao Džordž Kluni TAKO SE TO RADI! Dejan ZASUKAO RUKAVE i pomogao radnicima na IMANJU U LISOVIĆIMA! “Ovaj prostor će da bude LUDILO!” (VIDEO, FOTO) “NAJSTARIJI PARTNER MI JE IMAO 73 GODINE! Jedina sam starleta na Balkanu koja…” Šok izjave Deniz Dejm, ovo niste znali! NAPADNUTA ANELI AHMIĆ Hitno se oglasila i odreagovala: Sramota me je Meteorolozi tvrde: Izgleda da je najgore prošlo, kakvo vrijeme nas očekuje u narednom periodu UČESNICA RIJALITIJA PONOVO IDE POD NOŽ! Mijenja lični opis

ALEKS SIJA U PETOM MJESECU TRUDNOĆE Zablistala u crnoj haljini za specijalnu večeru (FOTO)

Objavio: RHT
03/12/2023 11:00 AM

Aleksandra Nikolić, pobjednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, posljednjih pet mjeseci uživa u blagoslovenom stanju.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon turbulentnog perioda sa vjerenikom Filipom Carem ljubavni par je uplovio u mirnu luku, te zajedno uživaju u njenoj trudnoći. Aleks je inače je na relaciji Beograd – Crikvenica, a nerijetko se oglašava iz porodičnog doma budućeg oca svog djeteta.

FOTO: Printscreen

Aleksandra i Filip za nekoliko mjeseci postaju roditelji djevojčice, a ona se rijetko slika sa trudničkim stomakom.

FOTO: Printscreen

Ovoga puta je napravila presedan i objavila selfi iz Crikvenice gdje nosi usku crnu haljinu i blista ispred ogledala.

Stajling sa fotografije je bio namijenjen specijalnoj večeri sa Carem i kumovima, te je nešto kasnije objavila i vatromet.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS