calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

ALEKSANDRA PODIJELILA EMOTIVNU OBJAVU! Prizor i riječi koje je uputila nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Objavio: RHT
25/04/2024 10:00 AM

Aleks sa nasljednicom

Aleksandra Nikolić je podijelila fotografiju sa svojom nasljednicom! Ona je na svom Instagramu postavila objavu na kojoj se vidi kako je mala Leona drži za prst.

foto: instagram/printscreen Aleksandra Nikolić
foto: instagram/printscreen Aleksandra Nikolić

Ovaj prizor razniježio je sve njene fanove i pratioce!

Aleks sa nasljednicom

Aleks je uz fotografiju kratko napisala:

Foto: printscreen/Instagram Aleksandra Mima Nikolić
Foto: printscreen/Instagram Aleksandra Mima Nikolić

– Zauvijek ćemo se držati zajedno. Volim te – poručila je pobjednica šeste sezone rijalitija.

Aleksandra je otkrila da su zajedno sa Filipom odabrali ime Leona za svoju kćerkicu, jer smatraju da je to predivan prijevod za “lavica”.

Ispričala je kako je protekao porođaj, ističući da je imala problema sa niskim nivoom gvožđa, ali da se sada oporavlja. Ona je istakla da je Filip oduševljen bebom, te da su oboje preplavljeni pravom ljubavlju i emocijama.

Aleksandra se trenutno oporavlja od carskog reza, dok je Filip izjavio da se osjeća iscrpljeno zbog nedostatka sna u posljednjih nekoliko dana. Planiraju da riješe papire za Leonu, nakon čega će se beba pridružiti njima u Beogradu. 

 Iscrpljen sam, baš sam umoran. Posljednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da riješimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovdje da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ djecu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS