calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene…

ALEKS I CAR PREVARILI NAROD: Lažirali raskid zbog para, evo šta im je bio tajni plan!

Objavio: RHT
08/08/2023 4:40 PM

Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali su raskid veze kako bi ona mogla da smuva starijeg biznismena koga su oboje tipovali zbog para. Pobjednica Zadruge šest i njen dojučerašnji vjerenik navodno su prekinuli vjeridbu i sve planove koje su imali, a razlog je bila nesnosna ljubomora sa obje strane.

Čim su se vratili iz Pariza, počele u navodne svađe, a onda je uslijedio i raskid. Nije izostala drama, pljuvanje i ružne riječi. Naš izvor blizak starleti otkriva da je u pitanju dogovor između kontroverznog para.

– Aleksandra i Flip su sve smislili i samo budala bi mogla da im vjeruje da su raskinuli iz ovih smiješnih razloga koje navode. Njih dvoje su se našli i oboje su namazani, koristoljubivi i najviše na svijetu vole novac. Svjesni su da je popularnost prolazna, da nema prihoda ukoliko ne uđu u sedmu sezonu, odnosno Elitu, da će biti zaboravljeni i da će isplivati neki drugi likovi. Svjesni da kao par teško mogu da profitiraju. Njima je spontano iskrsla šansa koju nikako nisu željeli da propuste. Car je odmah u svemu vidio mogućnost da završi poslove koje je planirao, između ostalog, da sredi jedan sprat na kući u Crikvenici, kako bi on i Aleks mogli da budu sami, odvojeni od njegove porodice – počinje priču muška osoba bliska nekadašnjem učesnike Zadruge iz Hrvatske.

– Njih dvoje su nedavno bili turistički u Parizu, kako bi se odmorili od svega. Tamo su upoznali jednog biznismena porijeklom iz Novog Sada, koji u Francuskom gradu posjeduje bogatstvo. On ih je oboje pratio u Zadruzi, i želio je da ih upozna i počasti ih. Izveo ih je nekoliko puta na neke ručkove i večere i odlijepio je za Aleks. Car je to primijetio i odmah mu je sinula ideja kako da iskoriste gospodina koji se pokazao kao veoma galantan, a nije ni krio kakav biznis ima, i da je težak milione. On i Aleks su se dogovorili da ona krene da piše poruke tom bogatašu i da izvuče pare od njega. Kada je matori rekao da neće ništa sa njom dok ima dečka i to su riješili – nastavlja izvor blizak rijaliti paru, a onda na kraju razgovora otkriva i kako su uspeli da ga nasamare.

 -Svesni da preko društvenih mreža sve brzo plane, i sve se sazna, počeli su da plasiraju priču kako je došli do svađe. U sve su upetaljili i Anđelu Đuričić, koja je baš tada došla u Crikvenicu da snimi emisuju sa Carem. Napravili su svađu i raskid da bi Aleks uspjela da smuva matorog tajkuna iz Pariza i uzme mu pare. Biznismen je presretan i već je počeo da se otvara kada je novac u pitanju. Nije ni takao Aleks, a nema čak ni govora o tome kada bi njih dvoje mogli ponovo da se sretnu, ali on je toliko odlijepio za njom. Njemu je čast što je ona ostavila Cara zbog njega, i što može da joj ostvari njene želje. On Aleks šalje novac, poklone i sve što mu ona zatraži. Filip i Aleksandra se čuju preko telefona i oboje trljaju ruke zbog zajedničke prevare koju su napravili – završava prijatelj Filipa koji je želio da ostane anoniman.

Nikolićeva nije mnogo htjela da komentariše ovu priču.

– Ne bih komentarisala to, ali kada me već pitate ništa se nije desilo što nije očekivano. Vrijeme je najbolji pokazatelj svega, a oni su ovim sve sami rekli. Teško uspjevaju veze koje su aktivne samo zarad fanova (smijeh) – poručila je uz emotikon srca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS