calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci

DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru!

Objavio: RHT
17/07/2024 2:15 PM

Aleks golim grudima udara kontru Caru!

Aleksandra Nikolić porodila se prije samo tri mjeseca, a svoje izvajano tijelo i seksi liniju pokazala je na jednom gradskom bazenu.

foto: prinscreen/instagram/alex_mima_official

Naime, ona je odlučila da vrele julske dane provede na bazenu odakle je svoje Instagram pratioce častila provokativnim fotografijama. A mnogi sumnjaju i da udara čežnju Caru sa kojim je trenutno u svađi. Ona je najprije pozirala na ivici bazena, a njene silikonske grudi nisu mogle da stanu u minijaturni crni bikini koji je nosila.

foto: prinscreen/instagram/alex_mima_official

Aleks golim grudima udara kontru Caru!

Nedugo zatim, Aleks je obajvila i fotografije na kojima pokazuje cijelo tijelo uz kratak opis:

“Izašla zmija malo na sunce”.

Ona je nedavno otkrila da je na ljubav sa Filipom Carem stavljena tačka. Do daljnjeg.  

– On je otac mog djeteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog djeteta, uvijek će imati moje poštovanje zbog toga i tu je za Leonu – istakla je Aleksandra. E sad kako će Car da reaguje na ove slike i da li će se oglasiti ostaje nam da sačekamo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DIJETE!” Filip BIJESAN uputio prijetnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DIJETE!” (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS