calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA MARINKOVIĆ CIJELU NOĆ PROVELA U URGENTOM CENTRU: Stavljena joj kragna, a evo i šta piše u ljekarskom izvještaju NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNIJELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu” Život bez ijedne žene: Ovako Sultan Elmedin živi bez Fatime i Jane! Kao vuk samotnjak Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: Bivši predsjednik Amerike će ostati gluh! Ima li s ovim veze pokušaj atentata PJEVAČ PAO SA BINE! Udario glavom o veliki zvučnik, evo kako je došlo do nezgodne situacije! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… Kada se koja koristi: Evo šta predstavlja svaka boja spužvice za suđe TEORIJA S DRUŠTVENIH MREŽA: Ovako je Aca Lukas prorekao budućnost UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u programu uživo, dokle više?! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DIJETE!” Filip BIJESAN uputio prijetnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DIJETE!” (VIDEO) Aneli: Kćerki sam za tatu rekla da je tu! “Mnogi misle da sam glupa, ali…” Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI FILIP CAR PROGOVORIO O NAMJEŠTANJU POBJEDNIKA RIJALITIJA Žestoko opleo po Aniti UEFA izabrala idealnu postavu Eura 2024. Apsolutna dominacija Španaca MIONA REKLA RODITELJIMA DA NIJE ZA KRAGUJEVAC I APOTEKU: Ispunila obećanje Nenadu Slučaj nestanka bebe u Foči: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu!

Aleks dobila surovu poruka od Filipa! Ne može mu se svetiti preko djeteta

Objavio: RHT
16/07/2024 1:20 PM

Aleks dobila surovu poruka od Filipa

Car zapušio Aleksandri usta nakon raskida.

Foto:Hypetv/Instagram printscreen/Alex_mima_officia

Aleksandra Nikolić i Filip Car, koji su nedavno dobili kćerku Leoni, zauvijek su stavili tačku na svoju vezu. Odlučili su da svako krene svojim putem.

Aleks dobila surovu poruka od Filipa

Kako nisu previše otkrivali na temu raskida, Filip je omogućio pratiocima na Instagramu da mu postavljaju pitanja, na koja je on ubrzo krenuo da odgovara.

Uglavnom je njegove fanove interesovao odnos Aleksandre i njega, raskid, pa i komunikacija zbog kćerke koju imaju. A Car je stavio tačku na ovu temu, pa objasnio da li mu se Nikolić sada sveti preko djeteta i da li ga je uspjela namagarčiti:

– Osjećaš li se namagarčeno od strane Aleks? Da li ti se sveti preko djeteta sad – glasilo je pitanje za Cara.

 Ne osjećam se… Ja sam čovjek koji je u životu jedino sebe uspio namagarčiti – odgovorio je Car, a onda je uslijedilo novo pitanje.

Republika
Filip Car o Aleksandri Nikolić

– Je l’ se pitaš kako će se Leona osjećati kad gleda ove bruke tata – bilo je naredno pitanje.

– Leona nema tate, ona ima tatu! A tata će biti za nju dok diše i živi ovaj prljav zrak i omogućiti joj sve ono što možda tebi tvoj nije. – odgovorio je Filip Car.

Republika
Filip Car o Aleksandri Nikolić

Pomirenje sa Majom!?

Podsjetimo, komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom Filipom Carem. Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Nakon što je Aleksandra izjavila da vjeruje da će doći do njihovog pomirenje, odmah po završetku rijalitija, Filip se oglasio putem svog Instagrama profila. Podijelio je poruku koja je sve bacila u rebus. Kako su brojni njegovi fanovi shvatili, ovo je bilo upućeno upravo Aleks sa kojom Filip ima dijete:

– Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mjesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava, ne mislim da se zaljubila. Mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi – rekla je Aleksandra.

– Ona je ušla ove sezone sa pričom o meni i Filipu, pljuvala mene i pričala sve najlepše o njemu. Ona i dok je sa Stanislavom priča samo da se završi i da ide kod njega. To je sljedeći tok, pa pratite – dodala je pobjednica šeste sezone rijalitija.

Pročitajte i: “Zmaj” Ermedin Demirović realizovao transfer karijere.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS