calendar

Subota 13. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alek Boldvin oslobođen optužbe za ubistvo iz nehata: Glumac se rasplakao i grlio suprugu i advokate “BRUKA ŽENSKOG RODA! OVO TI JE TATA?!” Cipka dobija užasne komentare zbog pokojnog supruga – ovako je POSTAVILA NA MJESTO hejtere MAJA ĆE VEČERAS ZASJENITI SVE U FINALU! Stiže glamurozna haljina za koju je Taki iskeširao vrtoglavu cifru Tragičan kraj: Pronađeno tijelo jednog utopljenika u Drini, za drugim se još intenzivno traga Niko ne može da vjeruje: Ovo je djevojka Laminea Yamala DARA BUBAMARA SE POHVALILA NOVIM “OSMICAMA”: Grudi joj teške DVA KILOGRAMA! Pjevačica za operaciju izdvojila ogromnu cifru Sarajevo daje 800.000 KM za doček Nove godine: Obavljen razgovor s menadžerom Severine Vučković HOROSKOP ZA 13. JUL 2024. GODINE! Šta nam poručuju ZVIJEZDE? Teška nesreća na putu Livno-Bosansko Grahovo: Poginule dvije osobe Anabela i Gagi nastupali zajedno poslije osam godina: “Zbližilo nas je Markovo hapšenje, oprostio sam joj” UROŠ RAJAČIĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA Jelena zanijemila, pa briznula u plač, njena reakcija šokirala sve ANĐELA LIJE SUZE, RODITELJI NE PRIHVATAJU VEZU SA BOJANOM! Mislila da će OSTATI NA ULICI, a onda se desilo ovo! Crveni meteoalarm za BiH i regiju, temperature do 42 stepena: Putujte samo ako morate OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana MAJA SPREMA PAKAO STANISLAVU KADA IZAĐU! Mislila da je kamere ne snimaju, pa otkrila skandalozne detalje OTAC MAJE MARINKOVIĆ UHVAĆEN SA POZNATOM PJEVAČICOM! Ona nikada bolje nije izgledala, blista u njegovom zagrljaju

Alarm na ZAPADU! Slobodni Svet predvođen Rusijom pravi novu globalnu VALUTU!

Objavio: RHT
19/12/2022 11:50 PM

Danska Saxo Bank istupila je sa prognozom da će se lideri Rusije, zemalja OPEK-a, Kine, Hong Konga, Indije, Brazila, Pakistana, više južnoazijskih država i desetina afričkih zemalja okupiti u Astani radi stvaranja nove svetske valute BANKOR.

Foto: Screenshot Youtube

Bankor će se čuvati u centralnim bankama zemalja učesnica i koristiti za poravnanja u međunarodnim transakcijama i kao rezervna aktiva.

Saxo Bank nije Nostradamus, možete njenim prognozama verovati, a ne morate. Ali, činjenica je da je nova svetska valuta više nego neophodna.
       
To se više uopšte ne osporava.
       
Posle hapšenja ruskih deviznih rezervi na Zapadu, poverenje u dolar i evro je uništeno.
       
Sve u svemu, logika danskih analitičara se ne može poreći.
       
Gazprom je energija koja će uvek biti potrebna svima, pa i Evropi. A neki Apple je samo brend – danas jeste, sutra nije.
       
Energija je budućnost, ko je ima – vladaće svetom.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS